Carti · Carti cu abtibilduri

1 2 3 – Prima carte de colorat cu abtibilduri 2 ani+

Share Button

imagine 0 1 2 3 - Prima carte de colorat cu abtibilduri 2 ani+ 978-973-149-532-3
Conceputa pentru copii foarte mici, aceasta colectie se distinge prin siluetele simple si cntururile groase folosite. Astfel, coloratul devine o activitate accesibila chiar si copiilor in varsta de 2 ani, care vor avea prilejul sa exerseze tinerearea pensulei sau a creionului in mana si sa-si imbunatateasca astfel motricitatea fina.
Liniile de contur indica in ce nuanta poate fi colorat fiecare element, prilej pentru invatarea, prin repetare si folosire, a culorilor principale. Insa, daca doriti sa puneti accent pe creativitate, si nu pe invatare, puteti lasa copilului libertatea de a alege singur nuantele preferate. Pentru fundaluri am ales culori foarte pale, astfel incat, daca doreste, copilul poate colora pe deasupra. Cartea contine abtibilduri pentru fiecare pagina: incurajati copilul sa le gaseasca si sa le lipeasca singur, pentru a-si imbunatati capacitatea de concentrare si coordonare ochi-mana.

Cumpara 1 2 3 – Prima carte de colorat cu abtibilduri 2 ani+ ieftin

Caracteristici tehnice 1 2 3 – Prima carte de colorat cu abtibilduri 2 ani+ 978-973-149-532-3
Data aparitie 2015
Numar de pagini 16
Format 200×290 mm
Subcategorie Carti de colorat
Categorie Carti Pentru Copii
Editura GAMA
Categorie Carti Pentru Copii
Editura GAMA
Data aparitie 2015
Numar de pagini 16
Format 290 x 200 mm
Subcategorie Carti cu abtibilduri

Nota: Fotografia produsului 1 2 3 – Prima carte de colorat cu abtibilduri 2 ani+ are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “1 2 3 – Prima carte de colorat cu abtibilduri 2 ani+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *