Carti · Istorii Secrete

Adevarul Ascuns. Informatii Interzise – Stevan M. Greer

Share Button

imagine 0 Adevarul Ascuns. Informatii Interzise - Stevan M. Greer 978-973-1965-00-0
In una dintre cele mai uluitoare si mai emotionante relatari care s-au scris vreodata, dr. Steven Greer ne povesteste experientele sale personale legate de extraterestri, care au inceput inca din copilarie. El ne vorbeste despre obiectul zburator neidentificat pe care l-a vazut chiar la o varsta frageda, despre uimitoarea sa experienta de moarte clinica la numai 17 ani, dar si despre secretele OZN-urilor, ale unor proiecte asociate, despre intalnirea sa cu unul dintre directorii CIA, cu senatori americani, sefi de state si membri ai familiilor regale.
Cu siguranta, cititorii acestei carti vor fi emotionati, poate chiar socati citind memoriile sale, dar cel mai important este ca adevarul iese la lumina.
Dr. Greer va va conduce pe coridoarele puterii secrete – ce se afla dincolo de guvernele marioneta – la o grupare intunecata de oameni innebuniti de putere care ne conduc din umbra. Fraiele intregii planete se afla inca in mainile lor. Descoperiti in paginile acestei carti care este planul lor de actiune si modul in care ei gandesc sa-l puna in aplicare, dar si ceea ce putem face noi acum pentru a schimba cursul istoriei.
Citind Adevarul ascuns. Informatii interzise, veti afla modalitatile secrete in care civilizatiile extraterestre comunica si calatoresc in vastul spatiu intergalactic si veti fi purtati in acel loc unde mintea, spatiul, timpul si materia se unesc.

Cumpara Adevarul Ascuns. Informatii Interzise – Stevan M. Greer ieftin

Caracteristici tehnice Adevarul Ascuns. Informatii Interzise – Stevan M. Greer 978-973-1965-00-0
Autor Stefan Andreescu
Data aparitie 2015
Numar de pagini 416
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Litere Etnologie
Categorie Stiinte Umaniste
Editura ENCICLOPEDICA
Data aparitie 2015
Numar de pagini 192
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Istoria Romanilor
Categorie Stiinte Umaniste
Editura ENCICLOPEDICA
Autor Florin Constantiniu
Autor Stevan M. Greer
Colectie OZN
Data aparitie 2008
Numar de pagini 496
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Istorii Secrete
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura DAKSHA

Nota: Fotografia produsului Adevarul Ascuns. Informatii Interzise – Stevan M. Greer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Adevarul Ascuns. Informatii Interzise – Stevan M. Greer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *