Carti · Literatura Universala

Adevarul Nu Moare Niciodata – Valter Dos Santos

Share Button

imagine 0 Adevarul Nu Moare Niciodata - Valter Dos Santos 978-606-93577-5-0

Adevarul nu moare niciodata este o poveste despre iubire si spiritualitate.
 
In carte este descrisa povestea de dragoste a lui Michael, un tanar jurnalist, care trece in nefiinta lasand in urma trei copii si pe sotia sa, Gina…
 
Fragmente:
 
DOI DUsMANI REGASITI
 
Michael simti o durere puternica in piept si, ca reactie la durere, inchise ochii. Durerea se inrautatea si deodata auzi un sunet puternic, ca o bubuitura. 
 
Se obisnuise cu pacea si armonia de a nu avea sunete poluante, iar acum il deranja pana si zgomotul copiilor de la locul dejoaca. Privi injur si observa ca se afla intr-un sat ce parea a fi undeva in Europa. 
 
Langa el era un loc de joaca unde zburdau niste copii si lui ii parea dificil sa suporte zgomotul care il invada de pretutindeni. Privi injur si nu recunoscu locul. „Aici o mai fi vreo alta clinica sau colonie spirituala?“ se intreba el.
 
Se hotari sa mearga si sa cerceteze locul si, nu departe de unde se afla, vazu un lac. Merse in directia lacului, simtindu-se cumva ciudat. 
 
Nu stia, dar era indrumat de intuitie. Cand ajunse la lac, o vazu pe Gina stand pe o banca si admirand privelistea. Zambi si se simti din nou fericit; iat-o, la fel de frumoasa ca intotdeauna.
 
Michael alerga la ea si incepu s-o strige pe nume. Ea nu-1 auzi. El striga si mai tare, dar nici vorba ca Gina sa aiba vreo reactie. Ea continua sa priveasca lacul, fara a observa ca in acel moment Michael o imbratisa.
 
– Gina, sunt aici! Priveste-ma, m-am intors!
 
Michael varsa lacrimi de tristete cand intelese ca Gina nu-l putea nici auzi si nici vedea.
 
– Mi-a fost atat de dor de tine. Nu pot inceta sa ma gandesc ca vreau sa fiu din nou cu tine. Mi-e dor de mirosul tau; mi-e dor de felul cum te simt de atingerea ta. 
 
Ma gandesc la telul cum ma priveai si cat de bine ma faceai sa ma simt dupa cele mai lungi si mai stresante zile de la serviciu. Mi-e dor de tine, draga mea!
 
Gina nu raspunse, nu putea raspunde. Brusc, incepu sa aiba alte ganduri si apoi incepu sa-si aminteasca de Michael. in cateva minute se umplu de regrete si tristete.
 
Cand Michael intelese ca Gina isi schimbase gandurile si incepu sa-si aminteasca de el, intelese ca prezenta lui avea efect asupra ei. si Michael o stranse si mai tare in brate pe Gina.
 
-N-o sa te mai parasesc niciodata, spuse el plangand. Sunt aici si voi ramane aici cu tine si cu copiii!
 
Acel sentiment de tristete care o invaluise pe Gina deveni si mai puternic si curand incepu si ea sa planga.
 
Michael fu luat prin surprindere cand auzi vocea lui Paul.
 
-De ce plangi? spuse Paul, venind cu doua inghetate. Paul se apropie de ea si o imbratisa, ceea ce-l facu pe Michael sa cada din picioare.
 
-Nu plange, scumpo. Esti mult prea frumoasa sa plangi. Uita totul, orice fel de ganduri rele. Hai sa ne concentram si sa ne simtim bine!…
 
 
CUPRINS:
 
Capitolul I
 
Capitolul II
 
Capitolul III
 
Capitolul IV
 
Capitolul V
 
Capitolul VI
 
Capitolul VII
 
Capitolul VIII
 
Capitolul IX
 
Capitolul X
 
Capitolul XI
 
Capitolul XII
 
Capitolul XIII
 
Capitolul XIV
 
Capitolul XV
 
Capitolul XVI
 
Capitolul XVII
 
Capitolul XVIII
 
Capitolul XIX

Cumpara Adevarul Nu Moare Niciodata – Valter Dos Santos ieftin

Caracteristici tehnice Adevarul Nu Moare Niciodata – Valter Dos Santos 978-606-93577-5-0
Autor Valter Dos Santos
Data aparitie 2015
Numar de pagini 180
Format 13×20
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Beletristica

Nota: Fotografia produsului Adevarul Nu Moare Niciodata – Valter Dos Santos are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Adevarul Nu Moare Niciodata – Valter Dos Santos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *