Carti · Management

Anti strategic management. Teorie si studii de caz – Bogdan Bacanu

Share Button

imagine 0 Anti strategic management. Teorie si studii de caz - Bogdan Bacanu 978-973-46-4384-4

Criza economica din ultimii ani a scos in evidenta o serie de probleme ale managementului strategic aplicat in interiorul organizatiilor. In Anti-Strategic Management, autorul pune sub semnul intrebarii concepte si teorii ale managementului strategic si propune o perspectiva diferita, motivata de intentia de a demitiza abordarile-sablon din domeniu. Demersul sau este sustinut cu studii de caz centrate pe situatia din Romania, iar punctele care au iscat controverse academice sint tratate intr-o maniera critica pe baza unei vaste experiente la catedra si in conducerea unor societati economice. Lucrarea se adreseaza profesionistilor din domeniu, studentilor la facultatile de stiinte economice si celor interesati de aspectele teoretice mai putin tributare manualelor sau schemelor instrumentale consacrate.
 
Din cuprins:

„Problemele superficiale” ale managementului strategic • Viziune, misiune, obiective: nesiguranta inceputului • Strategii: marile familii • Procesul decizional si formalizarea sa: adevarata jungla a strategiei • Implementarea strategiei sau examenul realitatii • Evaluarea si controlul: bucla se inchide • Firma straina FS: un puzzle local de strategie • GIC: o afacere cu substanta • ICCO: „Si totusi se misca…”

Cumpara Anti strategic management. Teorie si studii de caz – Bogdan Bacanu ieftin

Caracteristici tehnice Anti strategic management. Teorie si studii de caz – Bogdan Bacanu 978-973-46-4384-4
Autor Bogdan Bacanu
Data aparitie 2014
Numar de pagini 312
Format 235X160
Subcategorie Management
Categorie Afaceri Economie
Editura POLIROM

Nota: Fotografia produsului Anti strategic management. Teorie si studii de caz – Bogdan Bacanu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Anti strategic management. Teorie si studii de caz – Bogdan Bacanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *