Carti · Desen Muzica Film Teatru

Arta sunetelor. Antologie – Radu Lupascu

Share Button

imagine 0 Arta sunetelor. Antologie - Radu Lupascu 978-606-8622-30-9
Arta Sunetelor este o aparitie editoriala remarcabila pe piata de carte romaneasca: un volum reeditat si imbogatit, care aduce in prim-plan cateva dintre cele mai mari nume autohtone si internationale ale genurilor jazz, blues, rock, clasica, de avangarda, gospel, lautarie, hip-hop, musical sau muzica de film si teatru. Descoperiti articole despre istoria celor mai importante fenomene muzicale mondiale, despre evolutia chitarei electrice si a rockului romanesc in perioada comunista, precum si un numar impresionant de interviuri, acordate, printre altii, de Peter Hammill, Cesaria Evora, Joe Cocker, Steve Vai, Vali Sterian, Ian Anderson, Jan Garbarek, Uriah Heep Band, Paul Rodgers, Al Di Meola, The Holmes Brothers, Jethro Tull, JeanMichel Jarre, Lhasa de Sela, Omara Portuondo.

Despre autor
Radu Lupascu (coord.) este producator muzical, director de vanzari al unor case de discuri, organizator de spectacole, redactor de specialitate, prezentator de emisiuni, promoter, precum si un cunoscut colectionar de discuri. Este membru fondator a doua reviste muzicale, Musical Report (coordonator) si Art & Roll (director). A mai publicat volumele Pe urmele lui Hendrix (2005) si Interviuri Rock (2012).

Fragmente din carte

Ian Anderson (Jethro Tull): „A trebuit sa-mi aleg o noua cale pentru ca acest grup sa poata iesi la bataie cu altele care existau in acea perioada. Am inceput sa invat sa cant la flaut in decembrie 1967 si am fost gata de start si pregatit pentru concerte in februarie 1968. Am invatat regulile de baza intr-un timp extrem de scurt!”

Steve Howe (Yes): „Noi facem muzica. Tehnologia lucreaza pentru noi, imbunatateste tehnicile de inregistrare, dar viitorul rockului este in sufletul si in mainile noastre.”

Joe Cocker: „Primul Woodstock a fost cu totul special. Nu erau sponsori, nu se vedeau reclame la Cola sau marci de bere, totul era despre muzica si despre ceea ce simteai in acele vremuri. La Woodstock ’94 puteai sa vezi deja schimbari importante, puteai sa vezi reclamele sponsorilor absolut peste tot, iar atitudinea fanilor era diferita. Eu nu cred ca s ar mai putea reveni vreodata la feelingul primului Woodstock, pentru ca schimbarile culturale continua sa se produca si sa fie reflectate in evenimente.”

Cumpara Arta sunetelor. Antologie – Radu Lupascu ieftin

Caracteristici tehnice Arta sunetelor. Antologie – Radu Lupascu 978-606-8622-30-9
Numar de pagini 16
Subcategorie Practic Pentru Copii
Categorie Carti Pentru Copii
Editura OMNIBOOKS UNLIMITED
Data aparitie 2012
Format 17×24
Subcategorie Practic Pentru Copii
Categorie Carti Pentru Copii
Autor Alina Florentina Boutiuc
Data aparitie 2019
Numar de pagini 352
Format 200 x 130 x 16 mm
Subcategorie Germana
Categorie Limbi Straine
Editura EDUARD
Autor Monica Vizonie
Data aparitie 2017
Numar de pagini 352
Format 200 x 130 x 11 mm
Subcategorie Franceza
Categorie Limbi Straine
Editura EDUARD
Data aparitie 2014
Numar de pagini 228
Format 240 x 170 x 12 mm
Subcategorie Engleza
Categorie Limbi Straine
Editura EXIGENT
Autor Florin Musat
Autor Florin Musat
Data aparitie 2014
Numar de pagini 224
Format 200 x 130 x 12 mm
Subcategorie Engleza
Categorie Limbi Straine
Editura EXIGENT
Autor Loredana Stefan
Data aparitie 2019
Numar de pagini 352
Format 200 x 130 x 15 mm
Subcategorie Engleza
Categorie Limbi Straine
Editura EDUARD
Autor Radu Lupascu
Data aparitie 2014
Numar de pagini 408
Format 200X130
Subcategorie Desen Muzica Film Teatru
Categorie Hobby Practic
Editura ADENIUM

Nota: Fotografia produsului Arta sunetelor. Antologie – Radu Lupascu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Arta sunetelor. Antologie – Radu Lupascu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *