Carti · Fictiune

Audiobook Cd Jurnalul Annei Frank. Lectura Ana Ularu

Share Button

imagine 0 Audiobook Cd Jurnalul Annei Frank. Lectura Ana Ularu 978-606-8102-76-4

"Jurnalul Annei Frank" este un audiobook in lectura Anei Ularu.

Anne Frank si jurnalul ei figureaza pe mai toate listele de excelenta ale veacului XX privitoare la personalitati si la carti – Cei mai importanti oameni ai secolului, Cele mai bune carti publicate in secolul XX, Operele literare definitorii pentru acelasi secol, ca sa numim doar cateva din multele topuri stabilite de specialisti, de ziaristi ori chiar de marele public.

Din 1947, cand s-a publicat pentru prima oara in Tarile de Jos, Jurnalul Annei Frank a fost tradus in peste 65 de limbi. S-a vandut in intreaga lume in peste 30 de milioane de exemplare.

La celebritatea Jurnalului au contribuit neindoielnic adaptarile sale teatrale si cinematografice, faptul ca a devenit materie de studiu in multe scoli din lume, ca a fost obiectul unor analize subtile, dar si tinta unor vehemente atacuri.

„Era o tanara scriitoare minunata. Era cineva la cei treisprezece ani ai ei. Parca ai vedea, la viteza marita, un film cu un fat care capata brusc chip si incepe sa stapaneasca lucrurile… dintr-odata, descopera reflectia, brusc, face portrete, schite de personaje, si iata lungi intamplari complicate, povestite atat de frumos, incat par sa aiba in spate zeci de ciorne. si fara intentia otravita de-a fi interesanta sau profunda. Este ea insasi… Ardoarea, spiritul care o anima  mereu activ, punand mereu lucrurile in miscare… E ca o surioara pasionala a lui Kafka, este fetita lui pierduta." (Philip ROTH, The Ghost Writer)

Cumpara Audiobook Cd Jurnalul Annei Frank. Lectura Ana Ularu ieftin

Caracteristici tehnice Audiobook Cd Jurnalul Annei Frank. Lectura Ana Ularu 978-606-8102-76-4
Data aparitie 2014
Subcategorie Fictiune
Categorie Audiobook
Editura HUMANITAS

Nota: Fotografia produsului Audiobook Cd Jurnalul Annei Frank. Lectura Ana Ularu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Audiobook Cd Jurnalul Annei Frank. Lectura Ana Ularu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *