Carte Ortodoxa · Carti

Bucataria cu Ingeri – Serghei Lebedev

Share Button

imagine 0 Bucataria cu Ingeri - Serghei Lebedev 978-973-88118-8-1

Anevoie este sa zu­gravesti in cuvant credinta vie si atotcuprinzatoarea dragoste intruchipate in marea calauzitoare, neuitata maica Rahila din Manastirea Mantuitorului de la Borodino!
Stareta primea norodul indurerat in chilia ei si, grabnica mangaietoa­re, calauzea sufletele necajite pe calea mantuirii. Inzestrata cu darul inaintevederii si al pa­trunderii duhovnicesti, stravedea sufletul celor ce veneau la dansa si intreaga lor viata, nu nu­mai din prezent, ci si din viitor.
Atatea lacrimi a sters maica Rahila de pe fata celor indurerati, incat se poate spune fara indoia­la ca, de ar fi adunate laolalta, s-ar umple toate chiliile in care a vietuit de‑a lungul timpului in manastire. De aceea o numeau toti „scumpa noastra maica mangaietoare, indrumatoare si aju­tatoare”.
Pentru toti cei care o cinstesc, pentru toti cei pe care i‑a intarit si i‑a asezat pe calea cea dreapta a vietuirii crestine, este, desigur, de ma­re folos sa cunoasca mai multe despre aceasta viata inchinata in intregime lui Hristos si intaririi celor sovaitori in credinta.   

Cumpara Bucataria cu Ingeri – Serghei Lebedev ieftin

Caracteristici tehnice Bucataria cu Ingeri – Serghei Lebedev 978-973-88118-8-1
Format 200X130
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura ROST
Autor Michael Butler, Andrew P. Morriss
Data aparitie 2014
Numar de pagini 120
Autor Serghei Lebedev
Colectie Materikon
Data aparitie 2016
Numar de pagini 176
Format 200 X130 mm
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura ILEANA

Nota: Fotografia produsului Bucataria cu Ingeri – Serghei Lebedev are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Bucataria cu Ingeri – Serghei Lebedev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *