Bucatarie · Carti

Bucataria Vegetariana. 100 De Retete Italiene Usor De Preparat

Vegetalele si plantele aromatice, salbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele si produsele padurii (ciuperci, trufe si chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucatariei italiene. Astazi, cand un numar tot mai mare de persoane se indreapta catre dietele vegetariene, aceasta carte devine indispensabila in bucatarie. 100 de retete minunate, savuroase si sanatoase.

Bucatarie · Carti

Bucataria Italiana. 100 De Retete Usor De Preparat

Gastronomia italiana este renumita nu doar pentru produsele sale caracteristice (paste, legume, risotto, pizza, supe crema etc.), ci, mai ales, pentru savoarea si rafinamentul preparatelor care folosesc in mare parte numai ingrediente naturale. Retetele sunt prezentate de la aperitive, trecand prin felul intai si felul principal, pentru a ajunge apoi la salate, legume si deserturi.

Bucatarie · Carti

Ierburi Si Frunze In Peste 100 De Retete – Valentina Iordan Caterina-Voichita Trandaf

Cand vorbim despre „ierburi“ sau legumele cu frunze, ne gandim imediat la diverse soiuri de laptuca, spanac sau stevie. Dar aici se incadreaza o mare varietate de plante comestibile, atat cultivate, cat si salbatice, pe care ar fi bine sa le cunoastem si sa le folosim mai des in bucatarie. Pe unele dintre ele o… Continue reading Ierburi Si Frunze In Peste 100 De Retete – Valentina Iordan Caterina-Voichita Trandaf

Bucatarie · Carti

100 Legume. Gateste Legume Din Cap… Pana-n Picioare – Asociatia Cote Jardins

Retetele din cartea pe care o ai in fata inseamna mai mult decat suma ingredientelor din care sunt alcatuite. Sunt 180 de retete scrise cu grija, cu atentia si cu sufletul unor oameni care stiu sa aprecieze mancarea sanatoasa si gustul adevarat al unui preparat. Retete mai noi sau mai vechi, mai usoare sau mai… Continue reading 100 Legume. Gateste Legume Din Cap… Pana-n Picioare – Asociatia Cote Jardins

Bucatarie · Carti

Bucataria Italiana – Peste 90 De Retete Care Au Cucerit Lumea – Mihai Matei

…retetele au evoluat si s-au imbogatit in substanta de-a lungul secolelor reusind sa puna bucataria italiana la loc de cinste in randul celor mai mari bucatarii mondiale.  Savoarea, simplitatea si inventivitatea felurilor de mancare italienesti a avut un impact cultural asa de mare asupra lumii in care traim astazi, incat au fost adoptate si adaptate… Continue reading Bucataria Italiana – Peste 90 De Retete Care Au Cucerit Lumea – Mihai Matei

Bucatarie · Carti

Metoda Dukan Vol.8 700 De Retete Noi – Pierre Dukan

 O colectie de 20 de volume, in care vei gasi: • 700 de retete nepublicate pana in prezent, pentru a te bucura de placerea de a manca, fara teama acumularii de kilograme. • Meniuri complete pentru fi ecare etapa a metodei Dukan, inclusiv variantele lor potrivite pentru trecerea dintr-o etapa in alta. • Retete explicate… Continue reading Metoda Dukan Vol.8 700 De Retete Noi – Pierre Dukan