Bucatarie · Carti

69 De Retete Celebre Si Povestile Lor – Mihai Matei

69 de retete celebre si povestile lor  este cartea pasionatului de gastronomie. Nu exista restaurant cu pretentii in al carui meniu sa nu se regaseasca macar cateva din aceste retete aflate de mult pe lista scurta a patrimoniului gastronomic mondial. Daca iti place sa descoperi si sa experimentezi cele mai cunoscute retete din toata lumea,… Continue reading 69 De Retete Celebre Si Povestile Lor – Mihai Matei

Bucatarie · Carti

Bucataria Italiana. 100 De Retete Usor De Preparat

Gastronomia italiana este renumita nu doar pentru produsele sale caracteristice (paste, legume, risotto, pizza, supe crema etc.), ci, mai ales, pentru savoarea si rafinamentul preparatelor care folosesc in mare parte numai ingrediente naturale. Retetele sunt prezentate de la aperitive, trecand prin felul intai si felul principal, pentru a ajunge apoi la salate, legume si deserturi.

Bucatarie · Carti

Bucataria Vegetariana. 100 De Retete Italiene Usor De Preparat

Vegetalele si plantele aromatice, salbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele si produsele padurii (ciuperci, trufe si chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucatariei italiene. Astazi, cand un numar tot mai mare de persoane se indreapta catre dietele vegetariene, aceasta carte devine indispensabila in bucatarie. 100 de retete minunate, savuroase si sanatoase.

Bucatarie · Carti

Ierburi Si Frunze In Peste 100 De Retete – Valentina Iordan Caterina-Voichita Trandaf

Cand vorbim despre „ierburi“ sau legumele cu frunze, ne gandim imediat la diverse soiuri de laptuca, spanac sau stevie. Dar aici se incadreaza o mare varietate de plante comestibile, atat cultivate, cat si salbatice, pe care ar fi bine sa le cunoastem si sa le folosim mai des in bucatarie. Pe unele dintre ele o… Continue reading Ierburi Si Frunze In Peste 100 De Retete – Valentina Iordan Caterina-Voichita Trandaf