Carti · Culegeri Auxiliare

Caiet integrat clasa pregatitoare – Elena Nica Dora Baiasu Constatin Nistorica

Share Button

imagine 0 Caiet integrat clasa pregatitoare - Elena Nica Dora Baiasu Constatin Nistorica 978-973-123-221-8

Auxiliarul Caiet integrat. Clasa pregatitoare are in componenta sa exercitii, semne grafice, zone dedicate scrierii, jocuri, fise de lucru sau de verificare la disciplinele Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului si Dezvoltare personala. Cerintele lucrarii au forma de enunturi sau de sigle explicate la legenda.
Acest caiet vine in completarea lucrarilor Primii pasi in Matematica si explorarea mediului si Primii pasi. Comunicare in limba romana. In toate aceste trei lucrari s-a realizat armonizarea continuturilor propuse de programa scolara intr-un demers interdisciplinar, logic si unitar, pe saptamani. Obiectivele din programa sunt parcurse cu „pasi mici“ si corelate cu numarul de ore alocate scrierii, ceea ce ii ofera elevului posibilitatea de a intelege si de a aplica.
Exercitiile propuse ca jocuri didactice sunt variate si au grade diferite de dificultate. Fisele de verificare/evaluare ajuta cadrul didactic in reglarea strategiilor de predare, pentru o mai buna adaptare la particularitatile individuale si de varsta ale elevilor.

Auxiliarul Caiet integrat. Clasa pregatitoare are in componenta sa exercitii, semne grafice, zone dedicate scrierii, jocuri, fise de lucru sau de verificare la disciplinele Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului si Dezvoltare personala. Cerintele lucrarii au forma de enunturi sau de sigle explicate la legenda.  Acest caiet vine in completarea lucrarilor Primii pasi in Matematica si explorarea mediului si Primii pasi. Comunicare in limba romana. In toate aceste trei lucrari s-a realizat armonizarea continuturilor propuse de programa scolara intr-un demers interdisciplinar, logic si unitar, pe saptamani. Obiectivele din programa sunt parcurse cu „pasi mici“ si corelate cu numarul de ore alocate scrierii, ceea ce ii ofera elevului posibilitatea de a intelege si de a aplica.Exercitiile propuse ca jocuri didactice sunt variate si au grade diferite de dificultate. Fisele de verificare/evaluare ajuta cadrul didactic in reglarea strategiilor de predare, pentru o mai buna adaptare la particularitatile individuale si de varsta ale elevilor.

Cumpara Caiet integrat clasa pregatitoare – Elena Nica Dora Baiasu Constatin Nistorica ieftin

Caracteristici tehnice Caiet integrat clasa pregatitoare – Elena Nica Dora Baiasu Constatin Nistorica 978-973-123-221-8
Autor Marius Burtea, Georgeta Burtea
Numar de pagini 280
Format 235X165
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CARMINIS
Format 235X165
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CARMINIS
Autor Marius Burtea, Georgeta Burtea, Claudia Burtea
Data aparitie 2005
Numar de pagini 272
Autor Marius Burtea, Georgeta Burtea
Numar de pagini 160
Format 235X165
Subcategorie Manuale Clasa 12
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CARMINIS
Autor: Elena Nica, Dora Baiasu, Constatin Nistorica
Data aparitie 2014
Numar de pagini 96
Format 260X210
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CARMINIS

Nota: Fotografia produsului Caiet integrat clasa pregatitoare – Elena Nica Dora Baiasu Constatin Nistorica are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Caiet integrat clasa pregatitoare – Elena Nica Dora Baiasu Constatin Nistorica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *