Carti · Literatura contemporana

Calauzitorul de suflete – Ladislau Daradici

Share Button

imagine 0 Calauzitorul de suflete - Ladislau Daradici 978-606-668-064-6

Aceste povestiri au fost scrise in perioada 2010‑2014 si publicate, in parte, in periodice. Le‑am numit parabole, avand o anumita intentionalitate, si am aplicat in realizarea lor aceeasi structura (cvadripartita) si acelasi registru can­titativ (aproximativ o mie de cuvinte).

Pe cele din Calauzitorul de suflete (cea dintai sectiune) le consider europene, actiunea lor petrecandu‑se in locatii diferite de pe batranul continent si majoritatea ideilor pe care se bazeaza nascandu‑se in timpul unor peregrinari (iubirile, cartile, muzica si calatoriile sunt, dupa umila‑mi parere, cele mai frumoase lucruri care ni se pot intampla intr‑o viata). Cu exceptia primei si a ultimei lucrari care schiteaza un posibil cadru, ordinea povestirilor este alfabetica. Desi gandite ca fantastice, ele au si o dimensiune experientiala, in acelasi timp putand fi citite si ca poeme in proza: ale ora­selor prin care am trecut, ale oamenilor pe care i‑am cunos­cut si, desigur, ale sufletului meu, undeva, in strafundurile mele considerandu‑ma, ca multi semeni de‑ai mei, oarecum poet… (Ladislau Daradici)

Cumpara Calauzitorul de suflete – Ladislau Daradici ieftin

Caracteristici tehnice Calauzitorul de suflete – Ladislau Daradici 978-606-668-064-6
Autor: Mircea Badut
Data aparitie 2014
Numar de pagini 112
Format 180X110
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura EUROPRESS
Autor Ladislau Daradici
Data aparitie 2014
Numar de pagini 248
Format 200X130
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura EUROPRESS

Nota: Fotografia produsului Calauzitorul de suflete – Ladislau Daradici are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Calauzitorul de suflete – Ladislau Daradici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *