Carti · Medicina

Chinolone antibacteriene – Evolutie si perspective de dezvoltare – Aura Rusu Valentina Uivarosi

Share Button

imagine 0 Chinolone antibacteriene - Evolutie si perspective de dezvoltare - Aura Rusu Valentina Uivarosi 978-973-39-0760-2
Prezentare: Chinolonele antibacteriene, o grupa de compusi cu un ritm de dezvoltare dinamic, cu mai multe generatii, se numara astazi printre medicamentele antibacteriene cele mai utilizate si apreciate. In aceasta lucrare sintetica, de un nivel stiintific ridicat, rezultat al unor eforturi laudabile prin prezentarea complexa, la zi, a derivatilor chinolonici, autoarele s-au angajat sa rezolve o problema extrem de dificila, deoarece si-au propus sa prezinte acest domeniu din perspectiva tuturor aspectelor posibile, de ordin fizico-chimic, biologic, terapeutic. Avand la baza o vasta documentare bibliografica, lucrarea reprezinta o sursa de documentare de mare utilitate, destinata atat cercetatorilor, specialistilor din domeniul medical – medici, farmacisti, chimstilor, cat si rezidentilor, doctoranzilor, studentilor in medicina, farmacie, chimie, creionand in acelasi timp tendinte si noi directii de dezvoltare in domeniul cercetarii medicamentelor.
Cuprins: Caracterizarea generala a chinolonelor antibacteriene. Utilizarea chinolonelor antibacteriene in terapie. Relatii structura chimica – activitate biologica. Strategii de dezvoltare a derivatilor chinolonici antibacterieni prin complexarea cu metale. Metode moderne de analiza a derivatilor chinolonici. Poluarea mediului cu chinolone antibacteriene.
Adresabilitate: Farmacisti, farmacologi, cercetatori in domeniul medicamentelor, medici, rezidenti, studenti, doctoranzi.

Cumpara Chinolone antibacteriene – Evolutie si perspective de dezvoltare – Aura Rusu Valentina Uivarosi ieftin

Caracteristici tehnice Chinolone antibacteriene – Evolutie si perspective de dezvoltare – Aura Rusu Valentina Uivarosi 978-973-39-0760-2
Autor Aura Rusu, Valentina Uivarosi
Data aparitie 2013
Numar de pagini 308
Format 240X170
Subcategorie Medicina
Categorie Medicina Si Farmacie
Editura MEDICALA

Nota: Fotografia produsului Chinolone antibacteriene – Evolutie si perspective de dezvoltare – Aura Rusu Valentina Uivarosi are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Chinolone antibacteriene – Evolutie si perspective de dezvoltare – Aura Rusu Valentina Uivarosi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *