Biografii · Carti

Clubul Mincinosilor. Memorii – Mary Karr

Share Button

imagine 0 Clubul Mincinosilor. Memorii - Mary Karr 978-606-8360-90-4
Daca Clubul mincinosilor a inceput prin a fi o scrisoare de dragoste catre clanul meu nu-tocmai-perfect, a dat nastere (in felul sau) unor scrisori de dragoste din partea lumii. Prin publicarea lui s-a construit pentru mine – la varsta mijlocie, pe neasteptate – lucrul dupa care tanjisem cu disperare pe cand eram un copil visator care nu gasea alinare decat in lectura: acea asezare mitica de suflete-surori care infloresc impreuna impartasind povesti vechi – dintre cele care iti dau avant si te elibereaza, cele adevarate. Deci intrati, va rog.
MARY KARR
Din adevaruri dureroase, Mary Karr a scris o carte plina de caldura si umor, cat se poate de onesta. Clubul mincinosilor este amintirea vie a unei copilarii pe care nimeni nu ar fi ales-o, dar dragostea lui Karr pentru familia ei este atat de feroce si elocventa vocii ei atat de convingatoare, incat pasim cu bucurie in lumea ei si o parasim cu parere de rau.
Tobias Wolff, autor This Boys Life
Umor incisiv, haz sumbru si o limpezime uimitoare a memoriei cuprinse intr-o viziune poetica… descrierea minutioasa pe care o face Karr copilariei ei ne ofera o poveste trasnit de adevarata.
The Boston Sunday Globe
Din Clubul mincinosilor sclipesc mari adevaruri, obtinute cu greu si demne de a fi cunoscute. Mary Karr a facut o incursiune curajoasa, amara si adesea amuzanta in intunericul nebun al unei copilarii americane si a scos la iveala niste amintiri stralucite despre inocenta si violenta, pierdere si iubire. Aceasta carte este de o omenie autentica.
Bradford Morrow, autor Trinity Fields
Limpezime si compasiune cutremuratoare… cel mai puternic instrument al lui Karr e limbajul ei, pe care il foloseste cu virtuozitatea unui poet si in acelasi timp a unui texan cu picioarele pe pamant. Este o viziune minunata si lipsita de sentimentalism care rascumpara trecutul chiar in timp ce il asterne pe hartie.
Michiko Kakutani, The New York Times
Despre autor
MARY KARR este castigatoarea premiului Pushcart atat pentru poezie, cat si pentru eseu, iar scrierile ei sunt publicate in reviste ca The New Yorker, Esquire, The New York Times Magazine, Granta, Parnassus, Vogue si American Poetry Review. Clubul mincinosilor a castigat premiul PEN/Martha Albrand pentru debut la categoria non-fictiune, a fost nominalizat la National Books Critics Circle Award si a castigat premiul Institutului de Litere din Texas pentru cea mai buna carte la categoria non-fictiune. Printre bursele primite de Karr se numara prestigioasa Whiting Writers Award si Bursa Bunting a Colegiului Radcliffe. Beneficiara a unei burse Guggenheim pentru poezie, Karr este in momentul de fata profesor Jesse Truedell Peck de literatura la Universitatea Syracuse si traieste la New York.Cumpara Clubul Mincinosilor. Memorii – Mary Karr ieftin

Caracteristici tehnice Clubul Mincinosilor. Memorii – Mary Karr 978-606-8360-90-4
Autor: Mircea Badut
Data aparitie 2014
Numar de pagini 112
Format 180X110
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura EUROPRESS
Autor Ladislau Daradici
Data aparitie 2014
Numar de pagini 248
Format 200X130
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura EUROPRESS
Editura EUROPRESS
Autor Ciprian Vestemean
Data aparitie 2014
Numar de pagini 142
Format 180X110
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Data aparitie 2014
Numar de pagini 48
Format 235X190
Subcategorie Practic Pentru Copii
Categorie Carti Pentru Copii
Editura LITERA
Colectie Invat sa citesc. Nivelul 1
Data aparitie 2014
Numar de pagini 48
Format 235X190
Subcategorie Practic Pentru Copii
Categorie Carti Pentru Copii
Editura LITERA
Format 210 x 100 mm
Subcategorie Harti
Categorie Calatorii Ghiduri Harti
Editura CARTOGRAPHIA
Data aparitie 2000
Numar de pagini 160
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura EPISCOPIA ROMANULUI
Categorie Biografii Memorii Jurnale
Editura PUBLICA
Numar de pagini 432
Format 13 x 20 cm
Subcategorie Biografii

Nota: Fotografia produsului Clubul Mincinosilor. Memorii – Mary Karr are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Clubul Mincinosilor. Memorii – Mary Karr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *