Carti · Literatura Romana

Codul Bibliei – Teodosie Paraschiv

Share Button

imagine 0 Codul Bibliei - Teodosie Paraschiv 978-606-742-010-4
Prin aceasta lucrare autorul isi propune sa aduca in atentia cititorului codul Bibliei ca pe o „dovada incontestabila, in aceste vremuri de necredinta si scepticism, ca Biblia este inspirata de Dumnezeu cuvant cu cuvant”. Volumul raspunde la intrebarile pe care autorul le pune chiar de la inceput: „Putem avea incredere in Biblie? Ne prezinta Biblia adevarul despre Dumnezeu, omenire si mantuire? Mai este crestinismul credibil? Putem crede ca Iisus Hristos a inviat din morti acum doua mii de ani? Este Iisus Hristos singura cale de mantuire pentru omenire? Mai este posibil ca noi sa credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu inspirat? Este Biblia cu adevarat fara eroare si demna de incredere, in ciuda atacurilor in crestere asupra autoritatii ei? Cine este autorul Bibliei?”.
„Felul cum a fost creata Biblia reprezinta una dintre cele mai mari taine din toate timpurile. Biblia contine saizeci si sase de carti scrise de patruzeci si patru de oameni, folosind trei limbi – ebraica, aramaica si greaca –, in decursul a o mie sase sute de ani. Nicio carte din lume nu a mai fost scrisa de-a lungul unei asemenea perioade de timp.”

Cumpara Codul Bibliei – Teodosie Paraschiv ieftin

Caracteristici tehnice Codul Bibliei – Teodosie Paraschiv 978-606-742-010-4
Autor Simona Ardelean
Data aparitie 2014
Numar de pagini 284
Format 13×20
Subcategorie Literatura Romana
Categorie Beletristica
Autor Edith Negulici
Data aparitie 2014
Numar de pagini 67
Format 13×20
Subcategorie Literatura Romana
Categorie Beletristica
Data aparitie 2014
Numar de pagini 198
Format 13×20
Subcategorie Literatura Romana
Categorie Beletristica

Nota: Fotografia produsului Codul Bibliei – Teodosie Paraschiv are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Codul Bibliei – Teodosie Paraschiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *