Carti · Psiho,psihanaliza, Log

Cum Sa Va Ajutati Copilul Cu Probleme De Anxietate – Ronald Rapee Susan Spence

Share Button

imagine 0 Cum Sa Va Ajutati Copilul Cu Probleme De Anxietate - Ronald Rapee Susan Spence 978-606-8244-19-8

Cuprins

De ce este anxios copilul dumneavoastra? • Cum influenteaza gandurile si emotiile anxietatea? • Sa invatam sa gandim realist • Cum invata copilul dumneavoastra sa se realxeze? • Cum puteti sa va ajutati copilul sa isi controleze anxietatea? • Testarea realitatii • Abilitati sociale si assertive • Sumarizare

Descriere

Autorii lucrarii, cercetatori si practicieni de renume in domeniu, ofera parintilor un pachet structurat de metode validate stiintific pentru prevenirea si remedierea problemelor de anxietate la copii si adolescenti.
Inspirate din tehnicile de psihoterapie cognitiv-comportamentala, aceste metode sunt prezentate intr-un stil accesibil si cititorilor care nu au cunostinte aprofundate in domeniu. Volumul ofera retete multiple, de la simpla comparatie cu temerile altor copii de aceeasi varsta, pana la evaluarea detaliata a modului in care anxietatea interfereaza cu viata de zi cu zi.
Cartea propune si descrie o serie de remedii si instrumente de lucru utile in prevenirea si controlul problemelor de anxietate ale copiilor, dar invita si la o reflectie activa asupra propriilor temeri si asupra modalitatilor de confruntare cu acestea.

Cumpara Cum Sa Va Ajutati Copilul Cu Probleme De Anxietate – Ronald Rapee Susan Spence ieftin

Caracteristici tehnice Cum Sa Va Ajutati Copilul Cu Probleme De Anxietate – Ronald Rapee Susan Spence 978-606-8244-19-8
Autor: Ronald Rapee, Susan Spence
Colectie Psihologul expert
Data aparitie 2007
Numar de pagini 197
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Psiho,psihanaliza, Log
Categorie Stiinte Umaniste
Editura ASOCIATIA DE STIINTE COGNITIVE DIN ROMANIA

Nota: Fotografia produsului Cum Sa Va Ajutati Copilul Cu Probleme De Anxietate – Ronald Rapee Susan Spence are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Cum Sa Va Ajutati Copilul Cu Probleme De Anxietate – Ronald Rapee Susan Spence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *