Carti · Literatura Romana

Cum schimbam mentalitatea – Sandra Pralong

Share Button

imagine 0 Cum schimbam mentalitatea - Sandra Pralong 978-973-46-5028-6


Sandra Pralong este coordonatoarea bestsellerului Mai romani decat romanii? De ce se indragostesc strainii de Romania.

Cum schimbam mentalitatea? Iata intrebarea la care incearca sa raspunda Sandra Pralong in aceasta carte-caleidoscop, ce reuneste texte aparute in diverse publicatii romanesti si internationale in ultimii 25 de ani. E recompusa astfel evolutia Romaniei pe parcursul unui sfert de veac, din perspectiva unei romance care s-a intors in tara in anii ’90, dupa o bogata si semnificativa experienta de viata si profesionala in Occident. Plasandu-si de multe ori problematica intr-un context mai larg, european ori al tarilor foste comuniste, autoarea abordeaza teme dintre cele mai variate, de la probleme sociale si societate civila la valori democratice, etice sau globalizare.
„Aceasta carte este despre Romania si romani: despre cum am putea gandi diferit ca sa traim mai bine. Nu doar individual, ci mai ales colectiv, ca o comunitate. Este o carte despre unde suntem dupa 25 de ani de la moartea lui N. Ceausescu si despre cum am putea fi de acum incolo, ca sa devenim o societate intr-adevar deschisa, creativa si prospera.” (Sandra Pralong)
„Sandra Pralong este una dintre foarte putinele persoane care pot scrie credibil (intelectual si moral) despre acest subiect! In plus, are o scriitura pasionata si pasionanta.” (Vladimir Tismaneanu)

Cumpara Cum schimbam mentalitatea – Sandra Pralong ieftin

Caracteristici tehnice Cum schimbam mentalitatea – Sandra Pralong 978-973-46-5028-6
Autor Sandra Pralong
Data aparitie 2014
Numar de pagini 432
Format 12×19
Subcategorie Literatura Romana
Categorie Beletristica
Editura POLIROM

Nota: Fotografia produsului Cum schimbam mentalitatea – Sandra Pralong are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Cum schimbam mentalitatea – Sandra Pralong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *