Carte Juridica · Carti

Declansarea Procedurii Insolventei – Csaba Bela Nasz

Share Button

imagine 0 Declansarea Procedurii Insolventei - Csaba Bela Nasz 978-606-678-988-2

Aceasta lucrare analizeaza in profunzime modalitatile in care legiuitorul roman a inteles sa organizeze declansarea procedurii insolventei, precum si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o cerere introductiva formulata de oricare dintre persoanele care au calitate procesuala activa recunoscuta de lege in acest sens. Solutiile propuse sunt analizate temeinic atat prin prisma considerentelor doctrinare, cat si prin cea a unei jurisprudente bogate, fiind punctate argumentat, acolo unde este cazul, neconcordantele sau omisiunile noii legi.

Autorul, cu o vasta experienta de judecator si o pregatire solida in domeniul insolventei, reuseste sa ofere un instrument util practicienilor, si nu numai, monografia avand, de asemenea, si natura unei calauze in domeniul insolventei, abordand detaliat, in 8 capitole, istoricul insolventei si evolutia reglementarii institutiei, principiile, caracterele, obiectul, scopul, jurisdictia, participantii, conditiile aplicarii si deschiderea procedurii, ultimul capitol fiind rezervat unei analize comparative a procedurii generale si a celei simplificate.

Cumpara Declansarea Procedurii Insolventei – Csaba Bela Nasz ieftin

Caracteristici tehnice Declansarea Procedurii Insolventei – Csaba Bela Nasz 978-606-678-988-2
Numar de pagini 357
Format 13×20
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura CARTEA ROMANEASCA
Autor Csaba Bela Nasz
Colectie Studii si monografii
Data aparitie 2 Octombrie 2014
Numar de pagini 487
Format 240 x 170 mm
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura HAMANGIU

Nota: Fotografia produsului Declansarea Procedurii Insolventei – Csaba Bela Nasz are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Declansarea Procedurii Insolventei – Csaba Bela Nasz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *