Carti · Educatie Psihologie

Dezvolta liderul din copilul tau curs audio pentru parinti

Share Button

imagine 0 Dezvolta liderul din copilul tau curs audio pentru parinti 978-606-93728-6-9
Parintii pun intotdeauna pe primul loc binele copilului lor si fie ca are 3 ani sau are 14 ani, deja se gandesc la viitorul acestuia. Mai precis, ei se intreaba spre ce meserii vor trebui sa-l indrume astfel incat sa-i aduca atat de mult dorita libertate  financiara, dar si implinirea sufleteasca, intr-un cuvant – fericirea. La urma urmei, fericire este ceea ce ne dorim cel mai mult  pentru copiii nostri. 
Cu toate acestea, in ritmul in care avanseaza tehnologia, nu avem de unde sa stim ce meserii vor fi cautate peste 10  sau 15 ani. Totusi, stim un adevar pretios care este valabil azi si cu siguranta va ramane valabil si in viitor, si anume: cei care  poseda abilitati de lider se vor bucura intotdeauna de succes, recunoastere si implinire indiferent de domeniul in care lucreaza.
Totodata, dezvoltand abilitatile de lider ale copilului tau, nu doar ca-l conduci cu pasi siguri spre success, ci il si feresti de obstacolele mult temute de toti parintii – influenta negativa a presiunii grupului. Daca copilul tau isi dezvolta abilitatile de lider va face fata cu succes presiunii grupului si tentatiilor riscante, deoarece isi dezvolta o puternica constiinta a propriului sine. Astfel, nu-i va fi frica sa refuze cerintele cu care nu este de acord, pentru a fi acceptat de grup.Toti copiii, indiferent de personalitatea lor, pot sa-si dezvolte abilitatile care definesc un lider puternic: responsabilitate si independenta, luare de decizii, rezolvare creativa de probleme, comunicare eficienta, constiinta sociala, cooperare si munca in echipa, flexibilitate si adaptabilitate. Dezvolta-ti abilitatile de lider cot la cot cu copilul tau deoarece tu esti pentru el primul model de lider. Esti supereroul lui si tot ce va vedea la tine va modela in comportamentul lui si in stilul sau de gandire. Facand toate aceste lucruri impreuna, in viata de zi cu zi, il echipezi cu abilitatile de care va avea nevoie in viitor, indiferent de domeniul pe care il va alege. De asemenea, va invata o atitudine sanatoasa de relationare cu ceilalti, astfel incat suceesul sau nu va fi bazat pe ceva trecator, ci pe propria personalitate si pe propriile valori.
Cuprins:
 Introducere – Importanta dezvoltarii abilitatilor de lider
 Capitolul 1 – Identitatea de lider in functie de varsta copilului
Capitolul 2 – Leadership-ul, stereotipul de gen si tehnologia
 Capitolul 3 – Mentalitatea de lider si stilul parental
 Capitolul 4 – Activitati individuale si de grup pentru dezvoltarea abilitatilor de lider
 Capitolul 5 – Comunicarea nonverbala, educatia si sportul

Cumpara Dezvolta liderul din copilul tau curs audio pentru parinti ieftin

Caracteristici tehnice Dezvolta liderul din copilul tau curs audio pentru parinti 978-606-93728-6-9
Colectie Ghid practic pentru parinti implicati
Data aparitie octombrie 2015
Numar de pagini 33:37
Format CD
Subcategorie Educatie Psihologie
Categorie Cresterea Copilului
Editura Smartbox Family

Nota: Fotografia produsului Dezvolta liderul din copilul tau curs audio pentru parinti are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Dezvolta liderul din copilul tau curs audio pentru parinti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *