Carti · Dictionare Romana

Dictionar actualizat de neologisme – Florin Marcu

Share Button

imagine 0 Dictionar actualizat de neologisme - Florin Marcu 978-973-8455-56-6

„Gasim in acest Mare dictionar de neologisme zeci de mii de cuvinte cu peste o suta de mii de sensuri, oglindind bogata terminologie a multiplelor domenii ale stiintei si tehnicii, precum si ale literaturii si artei.

Cu experienta sa de decenii, autorul ne-a dat o lucrare cu adevarat instructiva si bine facuta: explicatii riguroase si dense, indicatii ortoepice si ortografice, uneori si sinonimii ajutatoare si – fapt remarcabil – etimologia tuturor termenilor, adesea cu trimitere la sursa greco-latina a unor neologisme.”

„Trebuie subliniat de la inceput ca dictionarul de fata constituie o reelaborare, o noua lucrare, cu numeroase modificari de structura si cu inventar lexical mult sporit si adus la zi, lucrare care nu poate fi confundata sau identificata, ci cel mult corelata cu ultima editie.

Ceea ce reprezinta, in primul rand, meritul noului dictionar este masiva augmentare a listei de cuvinte, care se ridica acum la peste 65.000 de termeni, o cifra de-a dreptul impresionanta. Acest lexicon concentreaza intr-un singur volum majoritatea cuvintelor noi ale limbii romane actuale, din toate domeniile de activitate.”

prof.univ.dr. Gh.Bulgar

Cumpara Dictionar actualizat de neologisme – Florin Marcu ieftin

Caracteristici tehnice Dictionar actualizat de neologisme – Florin Marcu 978-973-8455-56-6
Autor Dumitru Constantin Dulcan
Data aparitie 2015
Numar de pagini 323
Format 250x 130 mm
Subcategorie Dezv Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura EIKON
Autor Florin Marcu
Numar de pagini 1080
Format 18X27
Subcategorie Dictionare Romana
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura SAECULUM VIZUAL

Nota: Fotografia produsului Dictionar actualizat de neologisme – Florin Marcu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Dictionar actualizat de neologisme – Florin Marcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *