Carte Juridica · Carti

Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa – Sorana Popa

Share Button

imagine 0 Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa - Sorana Popa 978-606-673-452-3

Lucrarea abordeaza temele esentiale din dreptul comercial, si anume: regimul juridic general al formarii si executarii obligatiilor, o serie de contracte speciale, titlurile de valoare si, nu in ultimul rand, procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa.
Modificarile intervenite ca urmare a adoptarii si intrarii in vigoare a noilor coduri au determinat in mod absolut necesar adaptarea stiintei dreptului comercial la noile reglementari, fapt care se reflecta in lucrarea de fata, atat prin prisma legislatiei generale, cat si din perspectiva schimbarilor intervenite in legislatia specifica aplicabila profesionistilor-comercianti.
Evolutia legislatiei in contextul Codului civil actual este reflectata in toate capitolele lucrarii de fata, la care se adauga modificarile aduse de catre noul Cod de procedura civila, de noul Cod penal si, mai ales, de Legea nr. 85/2014 sau, cum este cunoscuta, noul Cod al insolventei.

Cumpara Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa – Sorana Popa ieftin

Caracteristici tehnice Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa – Sorana Popa 978-606-673-452-3
Autor Sorana Popa
Data aparitie 2014
Numar de pagini 322
Format 240X170
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura UNIVERSUL JURIDIC

Nota: Fotografia produsului Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa – Sorana Popa are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Drept comercial. Obligatii. Contracte. Titluri de valoare. Insolventa – Sorana Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *