Carte Juridica · Carti

Drept Penal. Partea Speciala Vol. 1 – Ion Ristea

Share Button

imagine 0 Drept Penal. Partea Speciala Vol. 1 - Ion Ristea 978-606-673-489-9
Prezentul manual Drept penal. Partea speciala cuprinde analiza stiintifica a infractiunilor contra persoanei, a infractiunilor contra patrimoniului, a infractiunilor privind autoritatea si frontiera de stat si a infractiunilor contra infaptuirii justitiei, cuprinse in titlurile I – IV din noul Cod penal, adoptat prin Legea nr. 286/2009 si pus in aplicare prin Legea nr. 187/2012. In realizarea lucrarii, autorul – cadru didactic universitar, reputat teoretician si practician al dreptului -, a folosit legislatia romana in vigoare, doctrina romana si straina in materie si jurisprudenta instantelor de judecata.
Manualul este util si necesar indeosebi studentilor de la facultatile de drept, cursuri de zi si frecventa redusa, masteranzilor, dar si teoreticienilor sau practicienilor (magistrati, avocati, consilieri juridici etc.) care doresc sa se informeze sau documenteze in domeniul dreptului penal special.

Cumpara Drept Penal. Partea Speciala Vol. 1 – Ion Ristea ieftin

Caracteristici tehnice Drept Penal. Partea Speciala Vol. 1 – Ion Ristea 978-606-673-489-9
Data aparitie 2014
Numar de pagini 304
Format 23×25
Subcategorie Bucatarie
Categorie Gastronomie
Editura LITERA
Data aparitie 2014
Numar de pagini 552
Format 17×24
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura UNIVERSUL JURIDIC

Nota: Fotografia produsului Drept Penal. Partea Speciala Vol. 1 – Ion Ristea are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Drept Penal. Partea Speciala Vol. 1 – Ion Ristea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *