Carte Juridica · Carti

Dreptul familiei aplicat.Cereri si actiuni cu caracter nepatrimonial – Radu I. Motica Adina R. Mot

Share Button

imagine 0 Dreptul familiei aplicat.Cereri si actiuni cu caracter nepatrimonial - Radu I. Motica Adina R. Mot 978-606-27-0338-7
 Prin formularea unor modele completate cu expunerea unei stari de fapt imaginate pentru fiecare cerere sau actiune in parte, adresate in principal instantelor de judecata competente, au fost scoase in evidenta conditiile de admisibilitate, adica cerintele pe care legea le impune pentru valorificarea sau apararea unui drept dedus judecatii. Totodata, cererile si actiunile au fost completate si cu motivarea in drept, atat a dispozitiilor de drept material, cat si a celor care configureaza aspectele de ordin procedural. De asemenea, au fost indicate si mijloacele de proba, adica faptele si actele juridice din care rezulta dreptul invocat (interogatoriul partilor, inscrisuri, proba cu martori, expertiza sau cercetarea la fata locului).

Inaintea fiecarei categorii de cereri si actiuni am procedat la prezentarea unor notiuni teoretice, pentru ca cititorii sa se familiarizeze cu problematica ce se configureaza in cererile si actiunile care urmeaza a fi expuse.

Cererile si actiunile redate nu se refera si la drepturile si obligatiile patrimoniale ale sotilor, intrucat cererile si actiunile cu caracter patrimonial vor face obiectul unei alte lucrari de sine statatoare, pe care speram sa o elaboram intr-o perspectiva nu prea indepartata sub titlul „Dreptul familiei aplicat. Cereri si actiuni cu caracter patrimonial”.

Autorii

Cumpara Dreptul familiei aplicat.Cereri si actiuni cu caracter nepatrimonial – Radu I. Motica Adina R. Mot ieftin

Caracteristici tehnice Dreptul familiei aplicat.Cereri si actiuni cu caracter nepatrimonial – Radu I. Motica Adina R. Mot 978-606-27-0338-7
Format 130×200
Subcategorie Carti politiste
Categorie Beletristica
Editura TREI
Autor Yrsa Sigurdardottier
Data aparitie noiembrie 2015
Numar de pagini 392
Colectie Ştiinţă
Data aparitie 2015
Numar de pagini 252
Format 13×20
Subcategorie Stiinta si filosofie
Categorie Stiinta Si Tehnica
Editura HUMANITAS
Autor Radu I. Motica, Adina R. Mot
Data aparitie 2015
Numar de pagini 312
Format 14×20
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura HAMANGIU

Nota: Fotografia produsului Dreptul familiei aplicat.Cereri si actiuni cu caracter nepatrimonial – Radu I. Motica Adina R. Mot are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Dreptul familiei aplicat.Cereri si actiuni cu caracter nepatrimonial – Radu I. Motica Adina R. Mot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *