Carti · Memorii Jurnal

Drumurile catre Sata. 3000 de kilometri pe jos prin Japonia – Alan Booth

Share Button

imagine 0 Drumurile catre Sata. 3000 de kilometri pe jos prin Japonia - Alan Booth 978-973-46-5523-6
In anii 1980, cind era deja stabilit in Japonia de mai bine de un deceniu, Alan Booth a facut o lunga drumetie: a pornit din extremitatea nordica a tarii, capul Soya din insula Hokkaido, si a ajuns in cel mai sudic punct al ei, capul Sata din insula Kyushu. A strabatut trei insule, pe o distanta de aproximativ 3.300 de kilometri. O calatorie spectaculoasa, in cea mai mare parte pe drumuri de tara, in care Booth a descoperit locuri, obiceiuri si personaje pitoresti, de la hangii pina la calugari budisti, de la pescari, profesori sau politisti pina la luptatori profesionisti, betivi si femei de moravuri usoare. In paginile sale, adesea pline de umor, descoperim multiplele fatete ale unei tari care si astazi continua sa fie prea putin explorata si prea putin cunoscuta.
 
„Un minunat tablou al Japoniei, pe care rareori il putem zari dincolo de imaginea publica a acestei tari.” (The Washington Post Book World)
„Booth intelege foarte bine viata japonezilor de rind. Observatiile sale sunt de multe ori extraordinare.” (The New York Times Book Review)
 
Din cuprins:
Insula salbatica • Moarte in nord • Lumini de vara, umbre de vara • Buddha si Podul Plutitor al Cerului • Ochiul Zeului Tunetului • O mie de cocori, o mie de sori • Peisaje de pe Luna
Traducere de Ciprian Siulea

Cumpara Drumurile catre Sata. 3000 de kilometri pe jos prin Japonia – Alan Booth ieftin

Caracteristici tehnice Drumurile catre Sata. 3000 de kilometri pe jos prin Japonia – Alan Booth 978-973-46-5523-6
Autor Dave Metz
Colectie HEXAGON.Cartea de calatorie
Data aparitie 2015
Numar de pagini 264
Format 135×200
Subcategorie Memorii Jurnal
Categorie Biografii Memorii Jurnale
Editura POLIROM
Subcategorie Memorii Jurnal
Categorie Biografii Memorii Jurnale
Editura POLIROM
Autor Alan Booth
Colectie HEXAGON.Cartea de calatorie
Data aparitie 2015
Numar de pagini 352
Format 14×200

Nota: Fotografia produsului Drumurile catre Sata. 3000 de kilometri pe jos prin Japonia – Alan Booth are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Drumurile catre Sata. 3000 de kilometri pe jos prin Japonia – Alan Booth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *