Carti · Psihologie Practica

Elixir de optimism – Traian Cosma

Share Button

imagine 0 Elixir de optimism - Traian Cosma 978-973-111-501-6

Ce fel de batranete vrei sa ai? Buna sau rea? Frumoasa sau urata? Reusita sau ratata? Bineinteles, raspunsul va fi totdeauna cel pozitiv. Punctul nevralgic al problemei sta insa intr-o intrebare simpla, dar cu raspuns complicat: stii ce ai de facut?

Cum e bine sa reactionezi in fata neputintelor pe care le aduce senectutea dupa sine: tenebros (lasandu-te coplesit) ori euforic? Nici una, nici alta. Nici sa te scoli zi de zi cu ganduri sumbre, dar nici cu intentia de a depasi recordul de 150 de faze de ras al copiilor. Nimeni nu spune ca fiecare zi trebuie sa fie o zi de bal, dar nici de parastas. Nimeni nu pretinde ca poti sa imbatranesti fara revolte, fara lamentari. Nimeni nu spune ca e usor sa fii optimist, cand necazuri de tot soiul apasa pe umerii tai din ce in ce mai slabiti, dar cum poti sa crezi ca vei descoperi seninatatea varstei (cheful de viata) altfel decat cautand-o pana si in piatra seaca? Si iarasi, nimeni nu spune ca rasul dizolva scaderile si nefericirile batranetii. Nu e un leac miraculos, dar este in stare sa-ti schimbe starea de spirit negativa si sa stimuleze comportamente sanatoase de viata. Nu un panaceu, ci un sirop tonic, o supapa, un balsam.

Merita sa imbatranesti? Merita, cum sa nu merite! Fie si numai din curiozitate. Fie si numai din placerea bucuriilor marunte, de zi cu zi. Stoarce tot ce-i mai bun din ce-ti ofera viata, din ce-ti oferi tu si din ce-ti ofera semenii tai. Sa fie alta cale mai buna decat asta?

Traian Cosma

Cumpara Elixir de optimism – Traian Cosma ieftin

Caracteristici tehnice Elixir de optimism – Traian Cosma 978-973-111-501-6
Colectie Ghid practic pentru parinti implicati
Data aparitie 2014
Subcategorie Educatie Psihologie
Categorie Cresterea Copilului
Editura SMARTBOX FAMILY
Autor Jim Taylor
Colectie Ecologia interioara
Data aparitie 2014
Numar de pagini 360
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Educatie Psihologie
Categorie Cresterea Copilului
Editura PHILOBIA
Format 13 x 20 cm
Subcategorie Educatie Psihologie
Categorie Cresterea Copilului
Editura HERALD
Autor Alfie Kohn
Data aparitie 2015
Autor Traian Cosma
Data aparitie 2015
Numar de pagini 256
Format 13 x 20 cm
Subcategorie Psihologie Practica
Categorie Dezvoltare Personala
Editura HERALD

Nota: Fotografia produsului Elixir de optimism – Traian Cosma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Elixir de optimism – Traian Cosma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *