Carti · Publicistica

Eseu – Romanii e destepti – Radu Pavel Gheo

Share Button

imagine 0 Eseu - Romanii e destepti - Radu Pavel Gheo 978-973-46-5029-3
Citeste aici interviul acordat de Radu Pavel Gheo librariei Libris.ro
blog.libris.ro/2016/01/26/radu-pavel-gheo-tot-mai-bine-e-sa-fii-scriitor-in-ce-scrie-scriitorul-e-propria-lui-orchestra/
„S-a vorbit despre niscaiva bariere culturale care ar impiedica intrarea culturii romane in mult mai performantul sistem occidental. Nimic mai fals… Nu cred ca asemenea bariere exista. Nu in cultura. Bariera s-a fixat, mai rezistenta decit zidul Berlinului, altundeva: intre omul de cultura valoros si autoritatea incompetenta. Absolvent de liceu si de facultate la seral, factorul decizional (sintagma infiorator de lemnoasa!) stie ca el stie mai bine, asa cum il conving si sutele de yesmeni cu nimic mai buni decit el. Daca intr-adevar cineva impiedica promovarea culturii romane peste hotare, noi sintem aceia. Ma rog, unii dintre noi: cei care cred ca o coroana depusa in fuga la o statuie coclita valoreaza mai mult decit zece traduceri de scriitori contemporani difuzate in centrele de cultura ale Europei.” (Radu Pavel Gheo)

Cumpara Eseu – Romanii e destepti – Radu Pavel Gheo ieftin

Caracteristici tehnice Eseu – Romanii e destepti – Radu Pavel Gheo 978-973-46-5029-3
Autor Radu Pavel Gheo
Colectie Eseuri si confesiuni
Data aparitie 2014
Numar de pagini 312
Format 106×180
Subcategorie Publicistica
Categorie Biografii Memorii Jurnale
Editura POLIROM

Nota: Fotografia produsului Eseu – Romanii e destepti – Radu Pavel Gheo are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Eseu – Romanii e destepti – Radu Pavel Gheo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *