Carti · Culegeri Auxiliare

Evaluare nationala clasa 3. Limba romana-matematica. Noile teste dupa model european – Aurelia Arghire

Share Button

imagine 0 Evaluare nationala clasa 3. Limba romana-matematica. Noile teste dupa model european - Aurelia Arghire 978-973-123-252-2
Lucrarea Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala – clasa a III-a este un auxiliar ce contine teste variate, inspirate din universul familiar al elevilor, pentru disciplinele Comunicare in limba romana si Matematica.

Ele au ca model testele propuse de Ministerul Educatiei si Cercetarii stiintifice in anul scolar 2014-2015 la clasele a II-a si a IV-a, dupa modelul european Pisa, sunt in stricta concor-danta cu programele scolare in vigoare si au un nivel mediu de dificultate. Rolul acestora este de a-i familiariza pe elevi cu evaluarea pe care o vor da la sfarsitul clasei a IV-a.

Itemii formulati evalueaza competentele din sfera cognitivului, de cunoastere, de aplicare si de relationare, fiind itemi cu raspuns la alegere sau itemi cu raspuns construit.

Cumpara Evaluare nationala clasa 3. Limba romana-matematica. Noile teste dupa model european – Aurelia Arghire ieftin

Caracteristici tehnice Evaluare nationala clasa 3. Limba romana-matematica. Noile teste dupa model european – Aurelia Arghire 978-973-123-252-2
Categorie Carti Pentru Copii
Editura CARMINIS
Autor: Elena Tudor
Data aparitie 2015
Numar de pagini 72
Format 260×200
Subcategorie Literatura Romana
Format 21×26
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CARMINIS
Autor: Aurelia Arghire
Data aparitie 2015
Numar de pagini 72

Nota: Fotografia produsului Evaluare nationala clasa 3. Limba romana-matematica. Noile teste dupa model european – Aurelia Arghire are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Evaluare nationala clasa 3. Limba romana-matematica. Noile teste dupa model european – Aurelia Arghire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *