Carti · Culegeri Auxiliare

Evaluare nationala clasa 6. Matematica si stiinte ale naturii. Caiet de pregatire – Mihaela Garabet

Share Button

imagine 0 Evaluare nationala clasa 6. Matematica si stiinte ale naturii. Caiet de pregatire - Mihaela Garabet 978-973-748-864-0
Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a 6-a si a fost scrisa din dorinta de a armoniza si de a corela prin intermediul evaluarii continuturile studiate la Matematica, Fizica si Biologie.
Cele 15 teste prezentate propun o abordare integrata a conceptelor specifice domeniilor Matematica si stiinte ale naturii, fiind construite pentru dezvoltarea capacitatilor de analiza si de argumentare, precum si pentru dezvoltarea unei gandiri logice, asociative, pornind de la intelegerea si insusirea corespunzatoare a cunostintelor dobandite la disciplinele scolare vizate. Deschiderea catre tratarea inter- si transdisciplinara a temelor specifice clasei a 6-a favorizeaza contextualizarea invatarii prin ancorarea ei in realitatea inconjuratoare si sporeste profunzimea intelegerii conceptelor si a procedurilor utilizate, precum si transferabilitatea lor in contexte diferite.
Lucrarea poate fi utilizata chiar de la inceputul anului scolar, deoarece contine teste care au fost concepute in acord cu ritmul parcurgerii programelor scolare de Matematica, Fizica si Biologie pentru clasa a 6-a. Astfel, dupa primele saptamani de scoala elevii au posibilitatea de a se antrena in conditii similare celor de la Evaluarea Nationala, pe un test cu 15 cerinte. Cele 5 teste recapitulative contin itemi care evalueaza toata materia studiata. Raspunsurile si sugestiile de rezolvare a cerintelor ii ajuta pe elevi sa verifice corectitudinea autoevaluarilor solicitate la finalul fiecarui test.

Cumpara Evaluare nationala clasa 6. Matematica si stiinte ale naturii. Caiet de pregatire – Mihaela Garabet ieftin

Caracteristici tehnice Evaluare nationala clasa 6. Matematica si stiinte ale naturii. Caiet de pregatire – Mihaela Garabet 978-973-748-864-0
Autor Florin Anghel, Gabriel Stelian Manea, Metin Omer
Data aparitie 2014
Numar de pagini 436
Format 17x24cm
Subcategorie Geografie Topografie
Categorie Stiinta Si Tehnica
Editura CETATEA DE SCAUN
Editura NICULESCU
Autor Mihaela Garabet
Numar de pagini 128
Format 16 x 23 cm
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara

Nota: Fotografia produsului Evaluare nationala clasa 6. Matematica si stiinte ale naturii. Caiet de pregatire – Mihaela Garabet are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Evaluare nationala clasa 6. Matematica si stiinte ale naturii. Caiet de pregatire – Mihaela Garabet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *