Carti · Dezv Spirituala

Evanghelia lui Ramana Maharshi – Ramana Maharshi

Share Button

imagine 0 Evanghelia lui Ramana Maharshi - Ramana Maharshi 978-606-8414-32-4

Invataturile lui Maharshi concorda pe deplin cu textele spirituale si filosofice din vechea Indie si vin direct de la marii Intelepti din trecut. Raspunsurile oferite reprezinta chintesenta Intelepciunii Divine, intrucat se bazeaza in mod direct pe cunoasterea si pe experienta lui Ramana.  

Starea care transcende vorbirea si gandirea se numeste mauna; ea este meditatie fara activitate mentala. Supunerea mintii este meditatie; meditatia profunda este gandire eterna. Tacerea este atotgraitoare; este cursul vesnic al «limbajului». Aceasta curgere este intrerupta de vorbire; cuvintele obstructioneaza acest «limbaj» mut. Prelegerile pot sa tina oamenii ocupati ore in sir, dar sa nu le aduca nimic bun. Tacerea, pe de alta parte, este permanenta si aduce beneficii intregii umanitati… Tacerea inseamna elocventa. Prelegerile orale nu sunt la fel de elocvente cum e tacerea. Tacerea este elocventa fara de sfarsit… Ea este cel mai bun limbaj. Exista o stare in care cuvintele inceteaza si domneste tacerea.” („Evanghelia lui Ramana Maharshi”)

 

Mintea este utila prin lumina pe care o reflecta. Pentru a vedea inima e suficient ca mintea sa fie intoarsa catre ea. Dar cum ne putem amplifica forta mintii astfel incat ea sa devina un instrument pentru realizarea Sinelui si eliberare?

 

Evanghelia lui Ramana Maharshi” este mai mult decat o carte. Ea reprezinta chintesenta Intelepciunii Divine si contine raspunsurile la intrebarile pe care cu totii ni le punem cu ardoare in forul nostru interior. Cel care cauta cu sinceritate Adevarul va gasi aici sfaturi practice si se va convinge ca natura lui esentiala este una Divina.

Cumpara Evanghelia lui Ramana Maharshi – Ramana Maharshi ieftin

Caracteristici tehnice Evanghelia lui Ramana Maharshi – Ramana Maharshi 978-606-8414-32-4
Data aparitie 2014
Numar de pagini 104
Format 200X130
Subcategorie Dezv Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura VIDIA
Autor: Ramana Maharshi

Nota: Fotografia produsului Evanghelia lui Ramana Maharshi – Ramana Maharshi are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Evanghelia lui Ramana Maharshi – Ramana Maharshi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *