Carti · Medicina

Ghid de medicina fizica si recuperare medicala – Georgiana-Ozana Tache

Share Button

imagine 0 Ghid de medicina fizica si recuperare medicala - Georgiana-Ozana Tache 973-9161-87-1

Pentru prima oara in literatura noastra de specialitate, volumul de fata trateaza intr-o aceeasi cuprindere si in maniera pragmatica majoritatea domeniilor care fac obiectul recuperarii medicale: fracturile, accidentul vascular cerebral, traumatismele cranio-cerebrale, artritele, afectiunile cardiovasculare, pulmonare s.a.

Autoarea, dr. Georgiana-Ozana Tache – cercetator si practician cu experienta in domeniu, cadru universitar – aduce in atentie, deopotriva, aspecte mai putin abordate pana acum in aceasta specialitate noua referitoare la tratamentul fizicalkinetic recuperator (escare, amputatii, arsuri, afectiuni neuromusculare, cancer, ginecopatii, leziuni sportive), insistand asupra rolului medicinii fizice si al recuperarii medicale in ceea ce priveste reinsertia socioprofesionala si familiala a pacientilor.

Lucrarea se adreseaza atat cadrelor in formare, studenti si rezidenti, cat si specialistilor din domeniu, medici si fiziokinetoterapeuti, reprezentand, de asemenea, o punere in tema pentru celelalte specialitati medicale.

Cumpara Ghid de medicina fizica si recuperare medicala – Georgiana-Ozana Tache ieftin

Caracteristici tehnice Ghid de medicina fizica si recuperare medicala – Georgiana-Ozana Tache 973-9161-87-1
Numar de pagini 288
Format 200 x 120 mm
Subcategorie Medicina
Categorie Medicina Si Farmacie
Editura SCRIPTA
Autor Georgiana-Ozana Tache
Data aparitie 2001

Nota: Fotografia produsului Ghid de medicina fizica si recuperare medicala – Georgiana-Ozana Tache are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Ghid de medicina fizica si recuperare medicala – Georgiana-Ozana Tache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *