Arta · Carti

Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie – Ingrid Moras

Share Button

imagine 0 Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie - Ingrid Moras 978-606-8527-61-1
„Esti un inger!” – daca cineva ne face un bine, ne ajuta la nevoie, adeseori ii multumim cu aceste cuvinte. Ingerii sunt fiinte speciale, care au o semnificatie foarte puternica pentru multi dintre noi; unii considera ca au un rol important in viata de apoi. Biblia ne spune ca ingerii sunt solii lui Dumnezeu, care ne transmit mesaje si ne ajuta la greu.
In aceasta carte va prezentam modul de confectionare a ingerilor din hartie, care pot constitui apoi cadouri dragute sau decoratiuni pentru ferestre, pentru masa festiva ori pentru bradul de Craciun. Recomandam acest volum gradinitelor si scolilor, deoarece materia prima este usor de procurat, iar modelele prezentate pot fi confectionate si de cei foarte mici. Daca se lucreaza cu copii de gradinita, in locul cutter-ului se va lucra cu foarfeca. Cu modelele de ingerasi din carte, scolarii sau „gradinarii” isi pot decora sala de clasa.

Cumpara Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie – Ingrid Moras ieftin

Caracteristici tehnice Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie – Ingrid Moras 978-606-8527-61-1
Editura CASA
Data aparitie 2014
Numar de pagini 32
Format 17×24
Subcategorie Arta
Categorie Arta Arhitectura Design
Data aparitie 2014
Numar de pagini 32
Format 17×24
Subcategorie Arta
Categorie Arta Arhitectura Design
Editura CASA

Nota: Fotografia produsului Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie – Ingrid Moras are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Idei Creative 102- Ingerasi Din Hartie – Ingrid Moras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *