Carte Ortodoxa · Carti

Inselari diavolesti – Vasilios Bacoianis

Share Button

imagine 0 Inselari diavolesti - Vasilios Bacoianis 978-606-8633-01-5
Interventia puterilor necurate in viata noastra este o tema care ii preocupa pe multi crestini, chiar si pe cei care nu au fost afectati direct de lucrarile vrajitoresti sau de alte lucrari demonice similare. Parintele arhimandrit Vasilios Bacoianis, cunoscutul duhovnic grec, ne ofera in noua sa lucrare explicatii si indrumari practice in privinta superstitiilor, deochiului, indracirii, magiei „negre” si „albe”, „vindecarilor” si „miracolelor” de sorgin­te demonica.
Cartea, care cuprinde numeroase istorii din viata, se citeste dintr-o rasuflare, oferind informatii indispensabile pentru crestinul care vrea sa inteleaga lucrurile tratate in ea si, mai mult decat atat, sa aiba la indemana „arsenalul” duhovnicesc necesar pentru a fi ferit de inraurirea lor daunatoare.

Cumpara Inselari diavolesti – Vasilios Bacoianis ieftin

Caracteristici tehnice Inselari diavolesti – Vasilios Bacoianis 978-606-8633-01-5
Autor: Vasilios Bacoianis
Data aparitie 2014
Numar de pagini 110
Format 200X110
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura SOPHIA

Nota: Fotografia produsului Inselari diavolesti – Vasilios Bacoianis are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Inselari diavolesti – Vasilios Bacoianis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *