Carti · Istoria Romanilor

Insemnari Pentru O Istorie Romaneasca A Vremurilor Recente Vol.1+2 – Valentin Dimitriuc

Share Button

imagine 0 Insemnari Pentru O Istorie Romaneasca A Vremurilor Recente Vol.1+2 - Valentin Dimitriuc 978-973-8000-00-1
Continuarea volumelor Intamplari(vol. 1+2)/Intalniri (vol.3+4) cu istoria noastra. Valentin Dimitriuc este de profesie economist, avand posibilitatea sa lucreze in domeniul specialitati, timp de zece ani in SUA, la New York, in cadrul Sectiei Economice a Ambasadei Romane, alaturi de buni colegi de la Misiunea ONU din New York. Acest lucru i-a permis sa se familiarizeze cu economia, mediul de afaceri si abordarea americana despre lume si societate. Avand aceeasi specializare, cei doi soti au studiat multa literatura americana de natura istorica, politica, economica si artistica din care au invatat sa gandeasca in stilul americanilor, ceea ce le-a permis sa fie foarte bine vazuti de partenerii de afaceri, asigurandu-le succesul. Despre reusitele la New York ale familiei apar relatari interesante si incitante in prima carte cu care Valentin Dimitriuc s-a lansat in activitatea scriitoriceasca cu POZE DRAGI, 2011 – care include amintiri cu care a ramas pentru restul vietii, dupa moartea sotiei, in 2010. De atunci a mai scris alte 10 volume, dar care patru se refera la Istoria Romanilor, prezentul volum fiind practic al cincilea/saselea din serie. Prezentul volum aduce la zi istoria romanilor si face un apel catre acestia sa se trezeasca si sa se pregateasca pentru schimbarile si transformarile societatii si constiintei colective si individuale la care actuala generatie va fi martora si participanta.

Cumpara Insemnari Pentru O Istorie Romaneasca A Vremurilor Recente Vol.1+2 – Valentin Dimitriuc ieftin

Caracteristici tehnice Insemnari Pentru O Istorie Romaneasca A Vremurilor Recente Vol.1+2 – Valentin Dimitriuc 978-973-8000-00-1
Autor Karen Blixen
Data aparitie 2014
Numar de pagini 320
Format 13×20
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura HUMANITAS
Subcategorie Istoria Romanilor
Categorie Stiinte Umaniste
Editura BLASSCO
Autor Valentin Dimitriuc
Data aparitie 2014
Numar de pagini 735
Format 200 x 130 mm

Nota: Fotografia produsului Insemnari Pentru O Istorie Romaneasca A Vremurilor Recente Vol.1+2 – Valentin Dimitriuc are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Insemnari Pentru O Istorie Romaneasca A Vremurilor Recente Vol.1+2 – Valentin Dimitriuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *