Carti · Dezvoltare Spirituala

Intelepciunea angelica despre divina iubire si despre divina intelepciune – Emanuel Swedenborg

Share Button

imagine 0 Intelepciunea angelica despre divina iubire si despre divina intelepciune - Emanuel Swedenborg 978-606-8594-01-9
Domnul, intrucat El este iubirea in insasi esenta Sa, adica Divina Iubire, apare in fata ingerilor din Cer ca Soare. Caldura care izvoraste din acest Soare este, in esenta sa, iubirea, iar Lumina care izvoraste din el este, in esenta sa, intelepciunea. Mai trebuie sa stim ca ingerii sunt deopotriva atat niste recipiente ale acestei calduri spirituale si ale acestei lumini spirituale, cat si niste iubiri si niste intelepciuni – nu prin ei insisi, ci prin gratia Domnului.
Aceasta caldura spirituala si aceasta lumina spirituala ii influenteaza si ii afecteaza nu numai pe ingeri, ci si pe oameni, in functie strict de capacitatea acestora de a se deschide si de a deveni niste recipiente ale lor. Ori, oamenii devin niste vase ale manifestarii caldurii si luminii spirituale in stransa legatura cu iubirea lor fata de Domnul si cu iubirea lor fata de aproapele.

Cumpara Intelepciunea angelica despre divina iubire si despre divina intelepciune – Emanuel Swedenborg ieftin

Caracteristici tehnice Intelepciunea angelica despre divina iubire si despre divina intelepciune – Emanuel Swedenborg 978-606-8594-01-9
Numar de pagini 16
Format 235X165
Subcategorie Povesti, basme, legende
Categorie Carti Pentru Copii
Editura GAMA
Autor Mitch Albom
Data aparitie 2014
Numar de pagini 224
Format 200X130
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura RAO
Autor Emanuel Swedenborg
Data aparitie 2016
Numar de pagini 264
Format 200 x 140 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura FIRUL ARIADNEI

Nota: Fotografia produsului Intelepciunea angelica despre divina iubire si despre divina intelepciune – Emanuel Swedenborg are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Intelepciunea angelica despre divina iubire si despre divina intelepciune – Emanuel Swedenborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *