Carti · Dezvoltare Spirituala

Inteligenta si dinamica energiei – Callum Coats

Share Button

imagine 0 Inteligenta si dinamica energiei - Callum Coats 978-606-8414-24-9
Ce traim astazi nu este o criza, ci mai degraba moartea intregului, adica degenerarea calitativa si fizica a tuturor organismelor, realizata prin perturbarea echilibrului apei din natura. in pas cu aceasta involutie merge prabusirea morala, mentala si spirituala a omenirii, care a ajuns deja intr-o stare atat de avansata incat, in ciuda tuturor semnelor de avertizare, oamenii nu constientizeaza gravitatea situatiei.
   Decizia, daca alegem sa pierim sau daca in ultimul ceas ne putem proteja de propria mutilare, este doar a noastra. Sau poate fi a acelor oameni de stiinta si a statului care isi asuma o responsabilitate inspaimantatoare cand, din interes personal, fara sa tina deloc seama de gravitatea situatiei si fiind incapabili sa dea o solutie eficienta, continua sa ramana loiali punctului de vedere actual.
   Aflandu-ne in pragul unei noi ere, primii zori ai unei noi epoci, exista o atmosfera de asteptare a unor lucruri iminente si noi. intr-un anume sens, asta ne-a programat psihologic tendinta de a adopta, a incepe si a accepta schimbarea ampla. Asadar, pare oportun ca schimbarea radicala de directie din domeniul conceptelor energetice, prezentata in aceasta carte, sa fie pusa la dispozitie acum, cand cursul dezvoltarii umane se transforma. Mai ales intr-o perioada in care activitatile omenirii sunt tot mai mult considerate ca aflandu-se pe o directie de coliziune frontala cu procesele naturii, o crestere alarmanta a anvergurii si violentei asa-numitelor "dezastre naturale" ne obliga sa constientizam ca viitorul nu mai este garantat, ca trebuie gasite rapid alte solutii, pe langa cele propuse acum, pentru a remedia actuala stare a lucrurilor. Acestea vor fi in mare masura ineficiente daca toate contributiile importante aduse de Viktor Schauberger la producerea de energie practic gratuita si de apa potabila de inalta calitate – temelia vietii sanatoase – nu sunt luate in considerare a priori.

Cumpara Inteligenta si dinamica energiei – Callum Coats ieftin

Caracteristici tehnice Inteligenta si dinamica energiei – Callum Coats 978-606-8414-24-9
Colectie Seria de autor Andrei Plesu
Data aparitie 2014
Numar de pagini 380
Format 215X150
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura HUMANITAS
Autor Andrei Plesu
Autor Freddy Garbaci
Data aparitie 2014
Numar de pagini 542
Format 200X130
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura ALL
Numar de pagini 376
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura VIDIA
Autor Callum Coats
Data aparitie 2013

Nota: Fotografia produsului Inteligenta si dinamica energiei – Callum Coats are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Inteligenta si dinamica energiei – Callum Coats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *