Carti · Carti de aventura

Invazia marii – Jules Verne

Share Button

imagine 0 Invazia marii - Jules Verne 978-973-701-251-7

Inginerul M. de Schaller este insarcinat de o societate „franceza a marii sahariene“ sa relanseze proiectul pe care il reprezinta, creand o mare interioara care sa lege comertul nord-african. Insa localnicii, in fruntea carora se afla tuaregii expatriati, li se opun cu indarjire. Seful lor, Hadjar, este facut prizonier si este dus la Tunis pentru a fi judecat, insa reuseste sa evadeze cu complicitatea tribului, a mamei si a fratilor sai.

Bine pazit, M. de Schaller – insotit de servitorul sau M. Francois – inspecteaza locatia viitoarei mari pentru a verifica soliditatea zonei si sa stabileasca amplasamentul porturilor. Printre cei care il insotesc, comandand muncitorii, se numara capitanul Hardigan, locotenentul Villette si responsabilul cu logistica Nicol.

In final, increderea aroganta in potentialul oamenilor de a controla si redesena lumea este zdruncinata de un cutremur cataclismic, al carui rezultat il constituie tocmai formarea unei asemenea mari.

Cumpara Invazia marii – Jules Verne ieftin

Caracteristici tehnice Invazia marii – Jules Verne 978-973-701-251-7
Editura HAMANGIU
Autor Madalina Dinu
Data aparitie 2016
Numar de pagini 324
Format 205 x 145 mm
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Autor Jules Verne
Data aparitie 2013
Numar de pagini 178
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Carti de aventura
Categorie Beletristica
Editura ALDO PRESS

Nota: Fotografia produsului Invazia marii – Jules Verne are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Invazia marii – Jules Verne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *