Carti · Dezvoltare Spirituala

La Marginea Realitatii – Colin Andrews Synthia Andrews

Share Button

imagine 0 La Marginea Realitatii - Colin Andrews Synthia Andrews 978-606-8597-05-8

"Din toate lecturile si cercetӑrile mele de-a lungul vietii, nu am ȋntalnit niciodatӑ o prezentare mai comprehensivӑ, logicӑ si echilibratӑ a fenomenelor supra-normale. Aceasta este cea mai bunӑ ȋncercare de a ȋntelege originea acestor fenomene si semnificatia lor pentru omenire. Este o mare realizare pentru autorii cӑrtii care si-au dobandit respectul si recunoasterea autoritӑtii lor ȋn acest domeniu, ajutandu-ne sӑ avansӑm pe calea ȋntelegerii realitӑtii constiintei superioare si a imensului sӑu potential."

  • Dan Aykroyd, actor, scenarist 

„Synthia si Colin Andrews sunt printre putinii autori contemporani care inteleg cu adevarat toate implicatiile schimbarilor profunde care afecteaza lumea in care traim. In conceperea acestei uimitoare carti care abordeaza o mare diversitate de subiecte, dar care ramane, totodatӑ, si foarte accesibila, autorii au imbinat perceperea intuitiva a istoriei cu cele mai recente descoperiri ale stiintei. Daca nu va temeti sa aruncati o privire lucida in directia spre care se indreapta vertiginos planeta Pamant si societatea noastra, atunci va indemn sa cititi aceasta carte chiar acum.”

  • Dr. Simeon Hein, PhD, fondator al Institutului Mount Baldy

„Daca l-am compara pe Colin Andrews cu contemporanii Paul Revere sau Charles Fort, ar fi putin spus. Colin este cel care a facut cunoscut lumii pentru prima oara, cand nu aparusera inca imitatiile in domeniu, fenomenul cercurilor in lanurile de cereale. Tot el este cel care nu numai ca a dezvaluit, plin de curaj, imitatiile din ultimii ani, dar a avut si inspiratia de a patrunde in intimitatea fenomenului si de a-i intelege semnificatia mai profunda. Din aceasta cauza a fost ostracizat si infierat de numerosi cercetatori, tributari sistemului lor de convingeri personale. In cartea pe care a scris-o in colaborare cu nu mai putin talentata sa sotie Synthia, Colin ne ofera inca un exemplu exceptional de punere in slujba adevarului, de profunda intuitie, integritate si talent. Cand am inceput s-o citesc, nu am mai putut sa las cartea din mana, atat de cucerit am fost de cursivitatea stilului sau si de maniera exceptionala in care Colin ne face cunoscut ce se intampla, de fapt, in aceasta lume. El parca uneste, efectiv, punctele unei imagini pentru a dezvalui tabloul uimitor a ceea ce deja exista si a ceea ce abia urmeaza, insotindu-l de un vast material documentar care-i sustine opiniile. La marginea realitatii este o lectura absolut necesara pentru cei pregatiti sa intampine schimbarea de paradigma si care-si doresc cu sinceritate ca umanitatea sa evolueze pe un nivel superior.”

  • Dr. Jean-Noel Aubrun, PhD, specialist in domeniul aerospatial

„Colin si Synthia Andrews poarta cititorul intr-o calatorie prin realitatile uluitoare si de netagaduit ale universului complex al paranormalului. Autorii, abordand o multitudine de domenii in care se manifesta o schimbare de paradigma, de la cercurile din lanurile de cereale si OZN-uri, la vederea la distanta (RV – remote viewing) si progresele medicale din sfera vindecarii, sunt interesati inclusiv de schimbarile climatice si de transformarea spirituala. La marginea realitatii ofera o lectura pasionanta si inspirata oricarui cititor care va deschide aceasta carte, care va contribui cu siguranta la aprofundarea intelegerii lumii in care traim.”

  • Marc J. Seifer, PhD, autorul cartii TESLA. Biografia unui geniu

„Cartea aceasta este o experienta incitanta si deschizatoare de minte, precum si un sinopsis al multor descoperiri senzationale din cercetarea parafizica. ”    

  • J. J. Hurtak, PhD, The Academy For Future Science  

„Perspectivele vizionare ale lui Colin si Synthia, expuse in La marginea realitatii, ne deschid spre un nou mod de gandire. Aceasta carte ne va schimba pentru totdeauna modul in care percepem realitatea.”

  • Julian Richardson, creator de cercuri in lanuri

„In cea mai recenta carte a sa, La marginea realitatii, receptivul Colin Andrews si sotia sa Synthia, ne arata ca din investigatiile lor in domeniul stranietatii extreme, adica acele evenimente si interactiuni care sfideaza legile conventionale ale fizicii si ne redefinesc realitatea, reiese convingerea incontestabila ca lumea, asa cum o stim – fie ca este pregatita sau nu – se apropie cu repeziciune de o schimbare spectaculoasa a paradigmei. Ne aflam cu totii la o raspantie de drumuri, intr-un moment al deciziei in care putem accepta procesul de integrare cu o Inteligenta Superioara si patrundere intr-o realitate noua, a constientizarii superioare sau putem ramane in urma, in lumea veche, cea care refuza sa depaseasca limitele din trecut.”

  • Brad Steiger, autorul cartii Mysteries of Time and Space

„La marginea realitӑtii ne face constienti de noua realitate care urmeazӑ sӑ ne cӑlӑuzeascӑ ȋntelegerea locului nostru ȋn univers si cӑ noi cu totii suntem una, inclusiv extraterestrii care ne-au observat de mii de ani. Fizica cuanticӑ deschid ȋncetul cu ȋncetul poarta misterelor universului si pe cea a ȋntelegerii locului nostru ȋn univers. Ne aratӑ ca universul este mai misterios decat ne-am imaginat si mult mai misterios decat ne putem imagina.”

  • Dr. Jesse Marcel, JR, MD, ofiter militar, autorul cӑrtii Roswell Legacy

 

Se desfӑsoarӑ o expansiune globalӑ a constiintei. Asa cum a fost prezis de profetiile strӑvechi, vechile moduri de gandire si de ȋntelegere a lumii se schimbӑ. Noi fenomene bulverseazӑ mintea si pun serioase probleme realitӑtii curente. Noi frontiere ale stiintei descoperӑ o conexiune ȋntre constienta noastrӑ si realitatea fizicӑ.

„Putem influenta lumea prin intentia trӑitӑ din inimӑ. Aceasta are nevoie de douӑ elemente. Mai ȋntai, trebuie sӑ ȋncepem sӑ lucrӑm asupra problemelor noastre interioare si a polaritӑtii pentru a atinge claritatea asupra motivatiei noastrӑ, a nevoilor si intentiei noastre. Apoi, trebuie sӑ abordӑm aceastӑ lucrare cu onestitate deplinӑ si cu iubire. Avand aceste realizӑri, vom putea sӑ ne cӑlӑuzim liderii. Faptul ca oamenii simt nevoia de a sprijini schimbarea viitorului este un semn bun. si mai bune sunt rezultatele care dovedesc cӑ acest proces functioneazӑ.”

– Synthia si Colin Andrews

Cumpara La Marginea Realitatii – Colin Andrews Synthia Andrews ieftin

Caracteristici tehnice La Marginea Realitatii – Colin Andrews Synthia Andrews 978-606-8597-05-8
Autor Jorge Luis Delgado
Data aparitie 2014
Numar de pagini 192
Format 200 x 140 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura FOR YOU
Format 13×20 cm
Subcategorie Memorii Jurnal
Categorie Biografii Memorii Jurnale
Editura CORINT
Autor Stephane Audoin-Rouzeau
Data aparitie 2014
Numar de pagini 144
Autor Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici
Data aparitie 2014
Numar de pagini 156
Format 200 x1 30 mm
Subcategorie Politica
Categorie Stiinte Umaniste
Editura HUMANITAS
Autor: Bertrand Russell
Colectie Eseu
Data aparitie 2014
Numar de pagini 96
Format 13×20 cm
Subcategorie Filosofie Universala
Categorie Stiinte Umaniste
Editura HUMANITAS
Autor Colin Andrews, Synthia Andrews
Data aparitie 2014
Numar de pagini 460
Format 230 x 150 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura CARTEA DAATH

Nota: Fotografia produsului La Marginea Realitatii – Colin Andrews Synthia Andrews are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “La Marginea Realitatii – Colin Andrews Synthia Andrews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *