Carti · Literatura contemporana

Manuscrisul gasit la Accra ed.2014 – Paulo Coelho

Share Button

imagine 0 Manuscrisul gasit la Accra ed.2014 - Paulo Coelho 978-973-689-741-2

Un manuscris de demult cuprinde secretul vietii noastre.
Traieste clipa pentru a-ti pastra sufletul viu!
14 iulie 1099. In ajunul bataliei pentru Ierusalim, cruciatii asteapta, dincolo de ziduri, zorile, cand va incepe asaltul. Locuitorii din Orasul Sfant – crestini, evrei si musulmani – se aduna spre a-l asculta pe grecul intelept caruia ii zic Coptul. El nu le spune nimic despre batalia iminenta, ci le vorbeste despre invatamintele desprinse din viata de toate zilele, din provocarile si greutatile pe care fiecare trebuie sa le infrunte, despre credinta si puterea de a transforma infrangerile in inceputuri de drum. Adevarata intelepciune provine din iubire, din clipele de suferinta prin care trecem, dar si din cele de glorie, din ingemanarea perpetua a vietii cu moartea. Manuscrisul gasit la Accra ne invita sa meditam la cat de important este sa-ti traiesti prezentul si la principiile si valorile umane. Fara ele, nimeni nu poate merge mai departe. Insemnate pe un papirus, ascunse intr-o pestera din desertul egiptean, spusele inteleptului grec ajung astfel pana la noi.
La intrebarile despre dragoste, pierdere, infrangere, singuratate, teama, loialitate, sex, viitor, calea de urmat, el da raspunsuri la fel de adevarate si dupa o mie de ani.

Cumpara Manuscrisul gasit la Accra ed.2014 – Paulo Coelho ieftin

Caracteristici tehnice Manuscrisul gasit la Accra ed.2014 – Paulo Coelho 978-973-689-741-2
Autor Paulo Coelho
Colectie Seria de autor Paulo Coelho
Data aparitie 2014
Numar de pagini 190
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura HUMANITAS

Nota: Fotografia produsului Manuscrisul gasit la Accra ed.2014 – Paulo Coelho are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Manuscrisul gasit la Accra ed.2014 – Paulo Coelho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *