Arta · Carti

Marius Cilievici – Ion Lazar

Share Button

imagine 0 Marius Cilievici - Ion Lazar 978-973-7602-09-1
„Cilievici face astazi un oficiu de sihastru al sevaletului si de vizionar, in cuprinsul unei vieti care l-ar motiva si ferici pe un romancier de biografii de rascruce in artele europene. In absenta unui sistem de valorizare national, compatibil cu marea piata internationala, Marius Cilievici nu putea spera la mai mult decat o pretuire cvasi evlavioasa in breasla si admiratia unui public de colectionari si de cunoscatori.
Volumul monografic intocmit de Ion Lazar este cel dintai care, printr-o situare estetica rafinata si excelenta selectiei de reproduceri – profund lamuritoare in ce priveste originalitatea in plan european a metodei si plusul national la calitate – face un dublu portret: al omului si al creatiei.
Celebrat cu emotie in Romania, Marius Cilievici intra astfel in atentia unui public international mare si edificat in ce priveste adevaratii inainte mergatori ai artelor contemporane.”
Tudor Octavian

Cumpara Marius Cilievici – Ion Lazar ieftin

Caracteristici tehnice Marius Cilievici – Ion Lazar 978-973-7602-09-1
Autor Ion Lazar
Data aparitie 2014
Numar de pagini 160
Format 300X240
Subcategorie Arta
Categorie Arta Arhitectura Design
Editura KONDYLI

Nota: Fotografia produsului Marius Cilievici – Ion Lazar are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Marius Cilievici – Ion Lazar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *