Carte Ortodoxa · Carti

Martiriul Sfintilor Brancoveni format mare cartonat

Share Button

imagine 0 Martiriul Sfintilor Brancoveni format mare cartonat 973-136-004-1
Editie jubiliara 1714-2014
300 de ani de la savarsirea muceniceasca a Brancovenilor

Cartea de fata nu are pretentia de a fi considerata un martirologiu, in sensul hagiografic al cuvantului, ci este cu prisosinta o culegere de documente si marturii ale celor care au fost contemporani cu Sfintii Brancoveni…
Cartea de fata nu are pretentia de a fi considerata un martirologiu, in sensul hagiografic al cuvantului, ci este cu prisosinta o culegere de documente si marturii ale celor care au fost contemporani cu Sfintii Brancoveni: patru cuvantari bisericesti alcatuite si rostite de stefan si Radu Brancoveanu, cele din urma scrisori ale voievodului, corespondenta diplomatica din Constantinopol despre mazilirea, intemnitarea si decapitarea domnitorului si a celor dimpreuna cu dansul, 15 august 1714 in cronicile romanesti si straine, relatari ale martorilor oculari, intaiul canon de rugaciune inchinat sfintilor mucenici brancoveni.


Cele mai mari evenimente ale istoriei firii omenesti sunt Sfintii. si sunt cele mai mari evenimente, pentru ca, desi ei traiesc intr-un anume timp, imbratiseaza, prin puterea rugaciunii, intreaga fire omeneasca, nefiind hotarniciti de timp. Sfintii, acesti oameni care L-au dorit si Il doresc cu adevarat pe Dumnezeu, poarta „pe umerii“ rugaciunilor lor intreaga fire omeneasca; si, poate, doar la Infricosatoarea Judecata vom afla cat bine ne-au facut ei noua, tuturor.

Cumpara Martiriul Sfintilor Brancoveni format mare cartonat ieftin

Caracteristici tehnice Martiriul Sfintilor Brancoveni format mare cartonat 973-136-004-1
Data aparitie 2014
Numar de pagini 36
Format 165X165
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Carti Pentru Copii
Editura GRAMAR
Numar de pagini 48
Format 250X205
Subcategorie Carti copii in limbi straine
Categorie Carti Pentru Copii
Editura ROMANIA LIBERA
Autor Edgar Cayce
Data aparitie 2014
Numar de pagini 246
Format 200X130
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura DECENEU
Numar de pagini 520
Format 240X170
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura SOPHIA

Nota: Fotografia produsului Martiriul Sfintilor Brancoveni format mare cartonat are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Martiriul Sfintilor Brancoveni format mare cartonat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *