Carti · Dezvoltarea Afacerilor

Minighid de evaluare a companiilor listate – Aswath Damodaran

Share Button

imagine 0 Minighid de evaluare a companiilor listate - Aswath Damodaran 978-606-8360-92-8
Pagina cu pagina, Damodaran distileaza fundamentele evaluarii, fara a trece peste sau a ignora conceptele cheie, dezvoltand modele pe care le puteti intelege si implementa cu usurinta. Totodata, demonstreaza ca cele doua abordari populare (intrinseca si relativa) si, deseori, divergente ale evaluarii pot fi utilizate in tandem. Damodaran discuta felul in care ambele abordari va pot imbunatati semnificativ sansele, ajutandu-va sa selectati actiuni care sunt subevaluate nu doar la nivel intrinsec, ci si din punct de vedere relativ.
Nu exista nimic ,,mini” in Minighid de evaluare a companiilor listate. Intreaga gama de idei care constituie baza tuturor evaluarilor companiilor – acoperite in numeroasele sale lucrari clasice care se intind pe sute de pagini – se regaseste aici, cu aceeasi rigoare, claritate, patrundere si spirit fin.
Anant K. Sundaram, Tuck School of Business, Dartmouth College
O carte nemaipomenita, pe care o voi recomanda studentilor si prietenilor mei. Aceasta lucrare este o sinteza impresionanta de teorie solida si practica exemplara. Este cat se poate de accesibila novicilor. Totodata, constituie un adaos important in biblioteca profesionala a specialistului in finante. Achizitionati-o fara sovaiala.
Pablo Fernandez, profesor de finante, IESE Business School, Spania
Cartea lui Damodaran, care se citeste rapid, ofera valoroase observatii patrunzatoare atat investitorilor institutionali,
cat si investitorilor individuali. In cadrul analizei ,,intrinseci” (abordarea raportata la venit) si a celei ,,relative” (abordarea raportata la piata), autorul identifica ,,propulsorii valorii” in raport cu cateva categorii largi de actiuni si cei mai importanti factori care trebuie cautati, precum si felul in care acestia trebuie tratati in evaluarea fiecarei categorii.
Shannon Pratt, presedinte si CEO, Shannon Pratt Valuations
Aswath Damodaran este profesor de finante la Leonard N. Stern School of Business, din cadrul Universitatii din New York. In anul 1994, revista BusinessWeek l-a numit unul dintre cei mai buni profesori din scolile de afaceri din SUA. A scris si coeditat numeroase carti, printre care Damodaran on Valuation, Investment Valuation, Corporate Finance, Investment Management, Investment Philosophies, and Applied Corporate Finance, The Dark Side of Valuation, Investment Fables si Strategic Risk Taking.

Cumpara Minighid de evaluare a companiilor listate – Aswath Damodaran ieftin

Caracteristici tehnice Minighid de evaluare a companiilor listate – Aswath Damodaran 978-606-8360-92-8
Data aparitie 2014
Numar de pagini 82
Format 300X210
Subcategorie Practic Pentru Copii
Categorie Carti Pentru Copii
Editura EUROBOOKIDS
Autor: Octavian Paler
Colectie Top 10
Data aparitie 2014
Numar de pagini 288
Format 106×180
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura POLIROM
Autor: Florin Irimia
Colectie Ego. Proza
Data aparitie 2014
Numar de pagini 232
Format 130×200
Subcategorie Literatura Romana
Categorie Beletristica
Editura POLIROM
Editura PUBLICA
Autor: Aswath Damodaran
Data aparitie 2014
Numar de pagini 256
Format 120 x 170
Subcategorie Dezvoltarea Afacerilor
Categorie Afaceri Economie

Nota: Fotografia produsului Minighid de evaluare a companiilor listate – Aswath Damodaran are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Minighid de evaluare a companiilor listate – Aswath Damodaran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *