Carte Juridica · Carti

Ocrotirea Prin Mijloace Penale Si Procesual Penale A Intereselor Financiare Ale Ue – Petre Buneci

Share Button

imagine 0 Ocrotirea Prin Mijloace Penale Si Procesual Penale A Intereselor Financiare Ale Ue - Petre Buneci 978-973-129-183-3

Proiectia prin mijloace penale si procesual penale a intereselor financiare ale Uniunii Europene in Romania constituie o prima incercare monografica in peisajul literaturii de specialitate autohtone.

Ideea realizarii unei astfel de lucrari s-a cristalizat in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana si, implicit, a asumarii de catre tara noastra, intre alte obligatii, a unei protectii reale si eficiente a intereselor financiare ale Uniunii Europene.

Un prim pas, in acest sens, a fost realizat de catre Parlamentul Romaniei prin adoptarea Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri si prevenirea coruptiei, prin care au fost incriminate si integrate in continutul Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, o serie de fapte contra intereselor financiare ale Uniunii Europene.
In acest context, a fost adoptata Legea nr. 302/2004 privind cooperarea juridica internationala in materie penala, act normativ intrat in vigoare, in integralitatea sa, incepand cu 01.01.2007 (modificata si completata prin Legea nr. 224/2006), Legea nr. 278/2007 (modificata si completata prin Legea nr. 224/2006), Legea nr. 278/2006 pentru modificarea si completarea Codului de procedura penala, legi prin care, pentru prima data in sistemul de drept penal romanesc, a fost introdusa raspunderea penala a persoanei juridice.

Cumpara Ocrotirea Prin Mijloace Penale Si Procesual Penale A Intereselor Financiare Ale Ue – Petre Buneci ieftin

Caracteristici tehnice Ocrotirea Prin Mijloace Penale Si Procesual Penale A Intereselor Financiare Ale Ue – Petre Buneci 978-973-129-183-3
Autor: Dan Bucur, Alina Bica
Data aparitie 2010
Numar de pagini 291
Format 17×24
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura PRO UNIVERSITARIA
Autor: Petre Buneci
Data aparitie 2008
Numar de pagini 313
Format 15×20
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura PRO UNIVERSITARIA

Nota: Fotografia produsului Ocrotirea Prin Mijloace Penale Si Procesual Penale A Intereselor Financiare Ale Ue – Petre Buneci are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Ocrotirea Prin Mijloace Penale Si Procesual Penale A Intereselor Financiare Ale Ue – Petre Buneci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *