Carti · Politica

Pe Contrasens Cu Favorita Presedintelui – Liviu Bratescu

Share Button

imagine 0 Pe Contrasens Cu Favorita Presedintelui - Liviu Bratescu 978-606-8622-81-1
"Sediul din companie era din ce ince mai gol. Simpatizantii , in numar destul de mare , care umplusera incaperea la ora 21:00 , incepeau acum sa se retraga treptat spre casele lor , pe chipuri putandu-ti-se deslusi trairi dintre cele mai variate . Unii au fost alaturi de mine in fiecare zi , pe strada, la sediu , la adunari , mereu dornici sa ajute.Altii, aparuti ca ciupercile dupa ploaie , nu fusesera foarte implicati , insa erau acum pregatiti sa sarbatoreasca victoria alaturi de noi .Au asteptat infrigurati cu totii vesti bune , spunand ca vom merge sa reprezentam Romanul in Parlament .
Am pierdut o competitie electorala si cu toate acestea sunt linistita ca nu am fost nevoit sa.mi mint concetatenii .
Am demonstrat , impreuna cu cei care au fost langa mine in compania electorala de la Roman din decembrie 2012 , ca in tara aceasta , mai sunt destui oameni pentru care cuvinte precum bunul-simt si frica de Dumnezeu nu sunt bune de rostit doar la televiziuni si in alegeri "
"Sunt Liviu Bratescu < > , cum mi-au spus multi , si am sa va spun povestea candidaturii mele : am invins , dar am fost infrant "

Cumpara Pe Contrasens Cu Favorita Presedintelui – Liviu Bratescu ieftin

Caracteristici tehnice Pe Contrasens Cu Favorita Presedintelui – Liviu Bratescu 978-606-8622-81-1
Format 20×13 cm
Subcategorie Politica
Categorie Stiinte Umaniste
Editura ADENIUM

Nota: Fotografia produsului Pe Contrasens Cu Favorita Presedintelui – Liviu Bratescu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Pe Contrasens Cu Favorita Presedintelui – Liviu Bratescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *