Carti · Romane de dragoste, Carti romantice

Playlist Pentru Nick Si Norah – Rachel Cohn David Levithan

Share Button

imagine 0 Playlist Pentru Nick Si Norah - Rachel Cohn David Levithan 978-606-719-134-9
Ce zici de o noapte cu Nick si Norah la New York?
Pe locuri, fiti gata, start:
Norah si Nick sunt pregatiti sa-si asume riscurile unui salt in necunoscut.

O poveste lunga cat o noapte newyorkeza despre un baiat si o fata care ajung, prin forta destinului si a muzicii, parteneri intr-o sumedenie de aventuri amuzante. Cei doi se descopera unul pe altul dupa ce Nick o roaga pe Norah, la finalul unui concert dintr-un club, sa fie prietena lui… pentru doar cinci minute.
O intalnire intre doua lumi aparent diferite, cu exceptia pasiunii pentru muzica: Norah e fiica rebela a unui mare producator muzical, Nick e basist si compozitor intr-o trupa underground de queercore. Intamplarea face ca amandoi sa aiba inima franta dupa esecuri in dragoste.
Un volum proaspat, inteligent, amuzant si, in ciuda limbajului licentios pe alocuri, deloc lipsit de duiosie. O carte pentru tinerii si nelinistitii de toate varstele.
„Nu-i destul sa stai singur pe trotuar si sa compui un cantec pentru o fata, daca n-ai tupeul sa incerci macar sa vorbesti cu ea." — R. Cohn & D. Levithan
„stiu ca o sa-ti sune ciudat, dar te-ar deranja sa fii prietena mea in urmatoarele cinci minute?" — R. Cohn & D. Levithan
Rachel Cohn s-a nascut in 1968 la Washinghton, a absolvit Barnard College si este autoare de romane pentru tineri. Traieste la New York. A scris Gingerbread (2002), The Steps (2003), Pop Princess (2004), Shrimp (2005), Two Steps Forward (2006), Cupcake (2007), You Know Where to Find Me (2008), Very LeFreak (2010), Beta (2012).
David Levithan traieste la New York si este castigatorul Lambda Literary Award pentru romanul Boy Meets Boy. Este insa foarte cunoscut si pentru romanele pe care le-a scris impreuna cu John Green – Will Grayson, Will Grayson (in curs de publicare la Editura TREI) – si cu Rachel Cohn: Nick & Norahs Infinite Playlist (2007), Naomi & Elys No Kiss List (2007), Dash & Lilys Book of Dares (2010).

Cumpara Playlist Pentru Nick Si Norah – Rachel Cohn David Levithan ieftin

Caracteristici tehnice Playlist Pentru Nick Si Norah – Rachel Cohn David Levithan 978-606-719-134-9
Autor Radu Pavel Gheo
Colectie Eseuri si confesiuni
Data aparitie 2014
Numar de pagini 312
Format 106×180
Subcategorie Publicistica
Categorie Biografii Memorii Jurnale
Editura POLIROM
Data aparitie 2014
Numar de pagini 192
Format 130 x 200 mm
Subcategorie Romane de dragoste, Carti romantice
Categorie Beletristica
Editura TREI
Autor Rachel Cohn, David Levithan

Nota: Fotografia produsului Playlist Pentru Nick Si Norah – Rachel Cohn David Levithan are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Playlist Pentru Nick Si Norah – Rachel Cohn David Levithan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *