· Carti

Ploaia inainte sa cada – Coe Jonathan

Share Button

imagine 0 Ploaia inainte sa cada - Coe Jonathan 9789734615636

Prezentare titlu :
Traducere din limba engleza de Luminita Gavrila
In Ploaia inainte sa cada se desfasoara destinul unor femei din aceeasi familie, unite nu doar prin legaturile de singe, ci si prin intorsaturile unui destin aspru, care pare sa urmeze un model prestabilit. Inainte de a muri, batrina Rosamond isi inregistreaza tulburatoarea poveste pe patru casete audio destinate lui Imogen, nepoata verisoarei sale, oarba din frageda copilarie. Relatata intr-un mod inedit, cu ajutorul a douazeci de fotografii evocatoare, insirate in ordine cronologica, povestea lui Rosamond dezvaluie un lant de evenimente tragice, in care iubirea si ura se impart in mod egal intre mame si fiice.
“Romanul Ploaia inainte sa cada dezvolta o istorie interesanta, care ascunde (ca mai toate istoriile de familie) nenumarate secrete si minciuni si contine un tipar ce se repeta in chip frustrant generatie dupa generatie. Coe isi manevreaza personajele cu obisnuita si cuceritoarea sa tandrete, iar perceptiile sale sint la fel de profunde ca intotdeauna.” (Sunday Times)

“Procesul formarii si deformarii unui copil… intr-o relatare sclipitoare si emotionanta.” (Times)

“Tot respectul pentru un scriitor barbat care patrunde pe un teritoriu ce apartine in mod traditional femeilor si reuseste sa se achite cu atita aplomb de sarcina asumata…” (The Telegraph)

Cumpara Ploaia inainte sa cada – Coe Jonathan ieftin

Caracteristici tehnice Ploaia inainte sa cada – Coe Jonathan 9789734615636
Autor Coe Jonathan
ISBN 9789734615636
Colectie: BIBLIOTECA POLIROM
Numar de pagini 248
Format carte 106×180

Nota: Fotografia produsului Ploaia inainte sa cada – Coe Jonathan are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Ploaia inainte sa cada – Coe Jonathan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *