Carti · Culegeri Auxiliare

Povestea Literelor – E-Book Si Soft Educational Cls 1 Si 2

Share Button

imagine 0 Povestea Literelor - E-Book Si Soft Educational Cls 1 Si 2 978-606-8244-32-1
Povestea literelor , pentru copiii din clasele I si a II-a, este o metoda de e-learning sub forma unui soft educational (este o componenta offline de e-learning), care a fost creat tinand cont de principiile pedagogice, psihologice, reperele ontogenetice, de dezvoltare ale copiilor de aceasta varsta. Prin acest program, procesul educational este adaptat, din perspectiva pedagogica si a psihologiei dezvoltarii, la nevoile noii generatii, a nativilor digitali, care proceseaza, cauta, selecteaza informatia in mediile digitale.
Programul Povestea literelor cuprinde 18 tipuri de exercitii atractive si variate care vizeaza dezvoltarea abilitatii de a citi. Cea mai mare parte a materialului cuprins in aceste exercitii (cuvinte, propozitii si texte) este selectata din povesti reprezentative pentru copii. Povestile pot fi citite in intregime de catre utilizatori, deoarece sunt disponibile in cadrul softului, sub forma printabila.
In sprijinul dezvoltarii vocabularului elevilor vine si dictionarul inclus in program, care poate fi accesat de acestia, ori de cate ori doresc. Acest dictionar contine toate cuvintele dificile prezente in exercitiile softului educational, a caror explicatie este adecvata particularitatilor de varsta ale utilizatorilor.
E-book-urile sunt realizate in cadrul proiectul editorial al Editurii ASCR, intitulat "Imbunatatirea nivelului de cunostinte si abilitati in dezvoltarea personala" (managementul anxietatii, stresului si al echilibrului viata personala-viata profesionala) prin crearea de instrumente inovative TIC si dezvoltarea de metode e-learning in invatarea scolara.
Proiectul a fost sprijinit de Administratia Fondului Cultural National (AFCN), categoria Noile Media 35 (NM 35).

Cumpara Povestea Literelor – E-Book Si Soft Educational Cls 1 Si 2 ieftin

Caracteristici tehnice Povestea Literelor – E-Book Si Soft Educational Cls 1 Si 2 978-606-8244-32-1
Autor: Jasinda Wilder
Data aparitie 2015
Numar de pagini 320
Format 13,7 x 20,3 cm
Subcategorie Romane de dragoste, Carti romantice
Categorie Beletristica
Editura EPICA
Autor: Jasinda Wilder
Data aparitie 2015
Numar de pagini 455
Format 13×20
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Beletristica
Editura EPICA
Numar de pagini 64
Format 21×26
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CORINT
Autor Anca Balaj, Amalia Ciuca, Adela Perte, Ozana Budau
Colectie E-book & soft educaţional Literele
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura ASOCIATIA DE STIINTE COGNITIVE DIN ROMANIA

Nota: Fotografia produsului Povestea Literelor – E-Book Si Soft Educational Cls 1 Si 2 are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Povestea Literelor – E-Book Si Soft Educational Cls 1 Si 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *