Carte Ortodoxa · Carti

Putine lacrimi multa bucurie – Ieromonah Hristostom Filipescu

Share Button

imagine 0 Putine lacrimi multa bucurie - Ieromonah Hristostom Filipescu 978-606-13-1741-7
Bucuria omului e Omul. Oamenii se cauta unul pe celalalt pentru a comunica, pentru a-si deschide sufletele, pentru a suspina si a se bucura impreuna, pentru a fi in comuniune. Intr-o relatie de prietenie fiecare primeste sau daruieste cate ceva, uneori mult, alteori putin. Fiecare om este unic si frumos. Prietenii nu intreaba, ci asteapta si cred in aceea lumina din noi. Si primesc raspunsul, caci intelegerea vine de la sine. Invata, iarta si accepta omenescul, onestitatea, naturaletea celuilalt. Inima deschisa dainuie. Prietenia iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive si tine la cineva fara explicatii.
Cand culegi roadele prieteniei si le asezi la pastrare? Atunci cand nu mai e nevoie sa ne spunem nimic, ci doar sa ne bucuram ca suntem. Chiar si in tacere, dialogul inimilor nu are nevoie de conditii, ci doar de bucuria de a darui, de a impartasi. Prietenia se construieste incetul cu incetul, caramida cu caramida, din soare si poli ale inimii, din bucatele de timp petrecute impreuna.
Ieromonah Hrisostom Filipescu

Cumpara Putine lacrimi multa bucurie – Ieromonah Hristostom Filipescu ieftin

Caracteristici tehnice Putine lacrimi multa bucurie – Ieromonah Hristostom Filipescu 978-606-13-1741-7
Autor: Ieromonah Hrisostom Filipescu
Data aparitie 2014
Numar de pagini 230
Format 205X145
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura PIM

Nota: Fotografia produsului Putine lacrimi multa bucurie – Ieromonah Hristostom Filipescu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Putine lacrimi multa bucurie – Ieromonah Hristostom Filipescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *