Carti · Literatura contemporana

Quasar – Ana Manescu

Share Button

imagine 0 Quasar - Ana Manescu 978-606-8530-87-1

„Universul a inceput cu un Bang si s-a terminat cu un sarut, ca toate marile iubiri”

„Ana Manescu este o scriitoare tulburator de generoasa: ea nu impartaseste cu cititorii doar ceea ce este la suprafata, explicit, nedureros, bland; ii plac subteranele, ascunzisurile, visele uitate, amenintarile mute, teama fiintei de ea insasi, intunericul care are nevoie doar de o scanteie pentru a se preschimba in lumina orbitoare. Si ni le ofera pe toate, cu sinceritate si o delicatete care nu se mai regaseste in nicio alta carte pe care ai putea-o citi vreodata. Quasarul poate construi o lume si o poate exploda intr-o bataie de aripi. Pentru ca totul si nimicul inseamna altceva numai dupa ce au fost atinse de iubire.

Ana scrie despre acele clipe in care esti cel mai adevarat tu care a existat vreodata. Si esti cel mai mult tu cand esti prins in iubire, ca intr-o capcana de soare.”

(Cristina Nemerovschi)

Cumpara Quasar – Ana Manescu ieftin

Caracteristici tehnice Quasar – Ana Manescu 978-606-8530-87-1
Data aparitie 2015
Numar de pagini 144
Format 13×20 cm
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura HERG BENET
Autor: Ana Manescu
Colectie Radical din 6

Nota: Fotografia produsului Quasar – Ana Manescu are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Quasar – Ana Manescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *