Carti · Dezv Spirituala

Realitatea spiritualitatea si omul modern – David R. Hawkins

Share Button

imagine 0 Realitatea spiritualitatea si omul modern - David R. Hawkins 978-606-639-090-3

Sunt putini oameni de stiinta care, avand pregatire de baza de medic (M.D.), isi diversifica studiile, cercetand un domeniu nou si diferit de stiinta, in care obtin si un doctorat (PhD), si care au deschiderea sa studieze si sa practice spiritualitatea la un inalt nivel, atingand iluminarea. Cartea se numeste Realitatea, spiritualitatea si omul modern si este scrisa la un nivel al constiintei cuprins intre 740 si 760 – un nivel foarte inalt, daca tinem cont de faptul ca Iisus Hristos avea 1.000, care este maximul scalei constiintei, iar in prezent 85% dintre oamenii de pe planeta nu depasesc nivelul de 200.

David R. Hawkins M.D., Ph.D. (1927-2012) a fost un renumit psihiatru, medic, cercetator, maestru spiritual si lector. Unicitatea contributiei sale la binele intregii omeniri provine din starea avansata de constiinta spirituala, cunoscuta sub numele de iluminare, constiinta de sine si uniune mistica. Daca aceasta stare spirituala s-a produs in viata oamenilor, foarte rar – daca s-a intamplat vreodata – ea s-a produs in viata unui om de stiinta si medic foarte instruit. Prin urmare, Dr. Hawkins este singurul in masura sa-i prezinte societatii moderne o cale spirituala care este convingatoare din punct de vedere stiintific.

***
In ultimele decenii, desi progresele tehnologice au fost mentinute in centrul atentiei publicului, a avut loc si o evolutie progresiva a constiintei umane insesi, care s-a manifestat mai degraba ca o dezvoltare subita, la toate nivelurile sale. Aceasta schimbare benefica si extrem de profunda, care a aparut la sfarsitul anilor 80, nici macar nu a fost sesizata de lumea in ansamblul ei, desi a fost descoperita si demonstrata prin noua metodologie a studierii constiintei, care a facut descoperirea fundamentala a modului de a deosebi adevarul de falsitate si esenta de aparenta. si mai surprinzator este faptul ca aceasta metodologie poate identifica si chiar calibra un nivel specific al adevarului sau printr-o simpla scala de calibrare exponentiala de la 1 la 1.000, care include toate posibilitatile de cunoastere in domeniul uman — si chiar dincolo de acesta. Dupa cum se poate observa printr-o simpla analiza si ob-servare, suferintele omenirii, atat in prezent, cat si de-a lungul istoriei (cu exceptia dezastrelor naturale), se datoreaza in pri-mul rand incapacitatii omului de a deosebi adevarul de falsitate, realitatea de iluzie, perceptia de esenta si parerea de realitatea verificabila. Astfel, descoperirile cercetarii asupra constiintei au oferit o noua paradigma, din care se poate reevalua intreaga conditie umana de-a lungul unor mari perioade de timp, deoa-rece scala a asigurat un context si o paradigma extinse, care au inclus, in mod simultan, atat taramul linear, cat si pe cel nelinear.

Cumpara Realitatea spiritualitatea si omul modern – David R. Hawkins ieftin

Caracteristici tehnice Realitatea spiritualitatea si omul modern – David R. Hawkins 978-606-639-090-3
Colectie Colectia Examene
Data aparitie Iulie 2015
Numar de pagini 420
Format 17/24 cm
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura UNIVERSUL JURIDIC
Autor: Noni – Emil Iordache
Autor: Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
Data aparitie 2015
Numar de pagini 272
Format 14×20
Subcategorie Psihologie Practica
Categorie Dezvoltare Personala
Editura POLIROM
Autor: David R. Hawkins
Data aparitie 2015
Numar de pagini 362
Format 200 x 140 mm
Subcategorie Dezv Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura FOR YOU

Nota: Fotografia produsului Realitatea spiritualitatea si omul modern – David R. Hawkins are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Realitatea spiritualitatea si omul modern – David R. Hawkins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *