Carti · Carti politiste

Redusi la tacere – Kristina Ohlsson

Share Button

imagine 0 Redusi la tacere - Kristina Ohlsson 978-606-8631-08-0

Un preot militant pentru drepturile imigrantilor pare sa‑si fi ucis sotia si apoi sa se fi impuscat. Un strain pare sa fi murit intr‑un banal accident rutier. Dar anchetatorii din subordinea inspectorului Alex Recht trebuie sa vada dincolo de aparentele inselatoare si, pe fundalul sumbru al iernii suedeze, sa reconstituie un puzzle al dramelor sociale si familiale care au condus la crime. Intriga detectivistica se impleteste cu analiza psihologica si thrillerul, iar rezultatul este o carte captivanta care a impus‑o pe Kristina Ohlsson printre cei mai importanti autori din literatura politista scandinava.

Kristina Ohlsson (n. 1979) este politolog de profesie si pana de curand a condus departamentul antitero din cadrul OSCE. A mai lucrat pentru Serviciul Suedez de Securitate, Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Apararii Nationale din Suedia, unde a functionat ca expert in conflictul din Orientul Mijlociu si politica externa a Uniunii Europene. Primul ei roman, Nedoriti (2009; Univers, 2012), s‑a bucurat de o primire extraordinara din partea criticii de specialitate si a castigat Premiul Gold Pocket.

Cumpara Redusi la tacere – Kristina Ohlsson ieftin

Caracteristici tehnice Redusi la tacere – Kristina Ohlsson 978-606-8631-08-0
Data aparitie 2014
Numar de pagini 272
Format 13 x 20 cm
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura UNIVERS
Autor Ali Smith
Colectie Seria de autor Ali Smith
Autor Kristina Ohlsson
Data aparitie 2014
Numar de pagini 384
Format 13×20
Subcategorie Carti politiste
Categorie Beletristica
Editura UNIVERS

Nota: Fotografia produsului Redusi la tacere – Kristina Ohlsson are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Redusi la tacere – Kristina Ohlsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *