Carti · Culegeri Auxiliare

Romana clasa 8 – Caietul elevului – Cristina Popa

Share Button

imagine 0 Romana clasa 8 - Caietul elevului - Cristina Popa 978-606-93655-8-8

• Analize literare si stilistice

• Compuneri descriptive si narative

scoala are menirea de a pregati omul pentru o realitate imprevizibila, de aceea unul dintre obiectivele cel mai greu de atins in demersul didactic este acela de a-i dezvolta copilului acele abilitati care sa-l ajute in viitor sa-si selecteze singur cunostintele de care are nevoie, de a-i forma astfel o personalitate autonoma.

Lucrarea de fata este conceputa pentru a-i sprijini pe elevii din ciclul gimnazial in incercarea lor de a patrunde tainele textului literar. In acest scop, autoarea, profesoara cu o indelungata experienta pedagogica, propune un suport extrem de util, conceput sub forma unui caiet de lucru. Atributul incontestabil al acestuia este accesibilitatea, datorita structurii si varietatii exercitiilor astfel formulate incat sa necesite raspunsuri adecvate, dar bazate pe creativitate si originalitate.

Un plus de valoare al acestui caiet il confera multitudinea textelor-premisa si datele despre autorii acestora care au menirea de a forma gustul pentru lectura si a imbogati bagajul de cunostinte al celor care il vor utiliza.

Cumpara Romana clasa 8 – Caietul elevului – Cristina Popa ieftin

Caracteristici tehnice Romana clasa 8 – Caietul elevului – Cristina Popa 978-606-93655-8-8
Autor Aura Rusu, Valentina Uivarosi
Data aparitie 2013
Numar de pagini 308
Format 240X170
Subcategorie Medicina
Categorie Medicina Si Farmacie
Editura MEDICALA
Autor Cristina Popa
Colectie Corint educational
Numar de pagini 112
Format 235X165
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CORINT

Nota: Fotografia produsului Romana clasa 8 – Caietul elevului – Cristina Popa are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Romana clasa 8 – Caietul elevului – Cristina Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *