Carti · Culegeri Auxiliare

Romana cls a XI-a – Cartea cu teste – Florin Ionita

Share Button

imagine 0 Romana cls a XI-a - Cartea cu teste - Florin Ionita 978-973-124-968-1
CARTEA CU TESTE PENTRU CLASA A XI-A isi propune sa ofere celor interesati – elevi si profesori deopotriva – cateva modalitati de evaluare utile atat in pra tic a scolara curenta, cat si in pregatirea Examenului de Bacalaureat. Testele au fost concepute avand in vedere competentele generale, competentele specifice si continuturile Programei scolare si utilizeaza majoritatea tipurilor de itemi cunoscuti in literatura de specialitate: itemi cu alegere duala si multipla, iiemi de completare si cu raspuns scurt, iiemi de asociere (tip pereche), (scurte) eseuri libere si itemi tip rezolvare de probleme. 

Ca material-suport, au fost folosite cu precadere texte care se regasesc in manulalele scolare aflate in uz, dar au fost selectate si texte complementare, utile pentru obiectivul de evaluare propus, compatibile cu un nivelul de competenta mediu al elevilor si care sa permita totodata acoperirea unui numar cat mai mare de continuturi. 

Programa pentru clasa a XI-a vizeaza consolidarea acelorasi competente generale, valori si atitudini mentionate in programele pentru clasele ciclului inferior de liceu si ca atare este structurata pe aceleasi domenii de continut. Apare insa si o nota specifica ciclului superior de liceu si anume dezvoltarea competentei culturale a elevilor, ceea ce implica un demers de contextualizare istorica si culturala a f nom nului literar. 

Potrivit planurilor-cadru de invatamant in vigoare, disciplinei limba si liieratura romana ii sunt alocate trei ore pe saptamana in trunchiul comun (TC), la toate filierele, profilurile si specializarile. In afara trunchiului comun, urmatoarele profiluri si specializari au alocata cate o ora pe saptamana in curriculum diferentiat (CD de Tip A si B): filiera teoretica pentru profilul umanist, specializarea filologie; filiera vocationala pentru profilul pedagogic, specializarea inuatator-educatoare; profil militar (MAI), pentru specializarea stiinte sociale; profil teologic pentru specializarile teologie romano-catolica si greco-caiolica. Filiera vocationala, profil teologic, specializarea teologie adueniisia are alocate doua ore in CD. CARTEA CU TESTE PENTRU CLASA A XI-A cuprinde: 

– teste pentru evaluarea curenta, care vizeaza dezvoltarea competentei culturale a elevilor si formarea capacitatii lor de contextualizare istorica si culturala a fenomenului literar (umanism, iluminism, pasoptlsrn, romantism, realism, simbolism); 

– teste de antrenament pentru proba scrisa a Examenului de Bacalaureat, care imprumuta structura subiectelor de examen, obisnuindu-i inca de-acum pe elevi cu exigentele celui mai important test din viata de liceu; 

– teste de antrenament pentru proba orala a Examenului de Bacalaureat, sub forma unor discursuri de 3 – 5 minute, menite sa formeze un vorbitor de limba romana din ce in ce mai competent. 

Cumpara Romana cls a XI-a – Cartea cu teste – Florin Ionita ieftin

Caracteristici tehnice Romana cls a XI-a – Cartea cu teste – Florin Ionita 978-973-124-968-1
Data aparitie 18 noiembrie 2015
Numar de pagini 306
Format 21 x 30 cm
Subcategorie Atlase, enciclopedii copii
Categorie Carti Pentru Copii
Editura CORINT
Autor Zoltan David
Data aparitie 2014
Numar de pagini 352
Format 14×20
Subcategorie Maghiara
Categorie Limbi Straine
Editura EDUARD
Data aparitie 2015
Numar de pagini 22
Format 23×26
Subcategorie Carti copii in limbi straine
Categorie Carti Pentru Copii
Editura CRISAN
Format 24×26
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CARMINIS
Autor Carmen Stanculescu, Florica Dumitrescu
Data aparitie 2015
Numar de pagini 56
Autor Carmen Iordanescu
Numar de pagini 72
Format 20×26
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura CARMINIS
Autor Spencer G. Niles, JoAnn Harris-Bowlsbey
Data aparitie 2015
Numar de pagini 544
Format 20×28
Subcategorie Psiho,psihanaliza, Log
Categorie Stiinte Umaniste
Autor Iordan Chimet
Data aparitie 2014
Numar de pagini 288
Format 16×23
Subcategorie Educatie Psihologie
Categorie Cresterea Copilului
Data aparitie 2014
Numar de pagini 474
Format 17×24
Subcategorie Stiinta si filosofie
Categorie Stiinta Si Tehnica
Autor Max Tegmark
Autor Florin Ionita
Colectie Art Educational
Numar de pagini 168
Format 240×160
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura GRUPUL EDITORIAL ART

Nota: Fotografia produsului Romana cls a XI-a – Cartea cu teste – Florin Ionita are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Romana cls a XI-a – Cartea cu teste – Florin Ionita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *